Federatia Romana de Rugby organizeaza un nou curs de arbitri nivel 1 World Rugby, la Gura Humorului

Federatia Romana de Rugby prin Comisia Centrala de Arbitri (CCA) continua seria actiunilor de formare a oficialilor de meci prin organizarea unui nou curs de initiere in arbitraj, in formatul World Rugby Level 1.

Cursul pentru oficialii de meci rugby XV – level 1 World Rugby, realizat in colaborare cu CSS Gura Humorului, va avea loc duminica, 23 februarie, la sediul CSS Gura Humorului.

Cei care doresc sa se inscrie sunt rugati sa trimita un email la adresa css_gh@yahoo.com sau sa confirme telefonic la numarul 0752.664.810. Data limita de inscriere este 20 februarie. 

Doritorii vor trebui să parcurgă examenul online al ” Legilor Jocului de Rugby ” care se găseşte pe site-ul https://laws.worldrugby.org./?language=RO în limba romană.

Cursul va avea atat o parte teoretica, cat si una practica si se adreseaza tuturor iubitorilor de rugby care doresc sa urmeze o cariera in arbitraj. Cursul va fi sustinut de catre Emanuel Gorodea.

Cursurile sunt gratuite, la finalul acestora participantii care dobandesc cunostintele aferente, vor primi un certificat World Rugby nivel 1, eliberat de CCA.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile