Florin Surugiu si Florin Vlaicu, marcatori in victoria lui Calvisano din etapa a XIV-a

Florin Surugiu si Florin Vlaicu marcatori in victoria lui Calvisano.

In Italia s-a disputat etapa a XIV-a din cadrul primului esalon valoric, Campionato Eccellenza, Calvisano cu Florin Surugiu si Florin Vlaicu titulari, autori a unui eseu, respectiv trei transformari impunandu-se cu rezultatul de 40-7 in partida contra celor de la Lazio.

Pe Stadio Peroni, Calvisano a castigat fara mari emotii in fata lui Lazio, rezultat 40-7, chiar daca romanii au rezistat in prima parte a jocului, la pauza diferenta fiind de numai 12-0. Florin Surugiu a marcat un eseu in debutul partii secunde, iar Florin Vlaicu a transformat trei dintre reusitele in terenul de tinta ale galben-negrilor, bonusul ofensiv readucand-o pe Calvisano in postura de lider al clasamentului.

Derbyul etapei a avut loc pe Stadio Mario Battaglini unde Rovigo a revenit fiind condusa dupa primele 40 de minute in confruntarea cu Mogliano si a obtinut victoria cu 21-16. Mogliano a condus la pauza cu 16-9, perioada de joc in care s-a marcat si singurul eseu prin Pavan, in replica Basson concretizat sapte din cele noua tentative de tinta avute la dispozitie aducand succesul de partea ros-albastrilor. Cu Petru Tamba, Vlad Badalicescu si Marius Sirbe titulari, L’Aquila a suferit o noua infrnagere, 43-7 pe terenul lui Fiamme Oro, echipa romanilor avand tot mai putine sanse de a spera la evitarea retrogradarii la finalul acestei editii din Campionato Eccellenza.

San Dona a trecut, oarecun surprinzator de Padova, o echipa aflata in lupta pentru un loc in Play-Off, cu 19-10, un duel in care au fost pe teren Bogdan Iovu la invingatori si George Iacob in tabara invinsilor, partida fiind arbitrate de Marius Mitrea. Aflata la sapte puncte de ultima pozitie a clasamentului, Piacenza a fost nevoita sa se multumeasca cu bonusul defensiv dupa infrangerea pe propriul teren cu Viadana, rezultat 11-6, invingatorii reusind singura incercare a partidei prin Lombardo.

Clasament:
1.Calvisano-59p
2.Rovigo-58p
3.Mogliano-45p
4.Padova-43p
5.Fiamme Oro-34p
6.Viadana-32p
7.San Dona-29p
8.Lazio-23p
9.Piacenza-10p
10.L’Aquila-3p

FOTO:Stefano Delfrate/ www.stefanodelfrate.com

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile