Florin Tasca, invitat de IRB la o intalnire a preparatorilor fizici

Preparatorul fizic al FRR, Florin Tasca, participa la o intalnire a departamentului Strength and Conditioning care are loc astazi in Dublin la sediul IRB.

Florin a pregatit, la invitatia organizatorilor, o prezentare referitoare la specificitatea pregatirii fizice pentru rugby 7, avand in vedere perspectivele acestui sport. Evenimentul este destinat preparatorilor level 2 ai IRB, iar calitatea de vorbitor la un astfel de eveniment constituie o recunoastere a unui potential aparte.

„Sunt onorat de aceasta invitatie. Am pregatit cu minutiozitate prezentarea, pentru ca ea nu reflecta doar munca mea individuala de preparator fizic al FRR, ci constituie un reper care demonstreaza nivelul la care se face pregatire in tara noastra. Resursele informationale oferite de programele de formare ale IRB sunt extrem de variate, insa personal simt nevoia de a le completa cu noutatile domeniului. Sunt perfectionist in munca mea, pentru ca ea se reflecta in performantele jucatorilor si in victoriile echipelor noastre, avand deci un impact imediat si cuantificabil.” a declarat Florin.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile