Florin Vlaicu a marcat 23 de puncte, iar Calvisano este in finala Campionato Eccellenza

Florin Vlaicu a marcat 23 de puncte, iar Calvisano este in finala Campionato Eccellenza.

Pentru a treia oara consecutiv Calvisano si Rovigo isi vor disputa finala in Campionato Eccellenza, esalonul de elita al Italiei, Florin Vlaicu si Florin Surugiu avand sansa de a cuceri medaliile de campioni chiar la primul sezon in tricoul galben-negrilor din provincia Brescia.

Dupa ce a castigat in prima mansa la Padova, Calvisano nu le-a dat nicio sansa adversarilor din semifinale impunandu-se si in partida retur, rezultat 33-7, Florin Vlaicu titular pe postul de uvertura fiind jucatorul meciului, evolutia sa incununandu-se cu un eseu, trei transformari si patru lovituri de pedeapsa, adica un total de 23 de puncte. Partida, in care Florin Surugiu a fost rezerva, s-a jucat practic intr-un singur sens, Calvisano reusind trei eseuri fata de unul singur al celor de la Padova, venit pe final, in tabara invisilor tot pe banca rezervelor regasindu-se pilierul George Iacob.

In cealalta semifinala, Rovigo a invins pe Moglino cu rezultatul de 34-17, prin eseurile marcate de Lubiani, Momberg, Chillon si Menon, toate transformate de Basson, care a mai punctat din cate un dropgol si o lovitura de pedeapsa. In mansa tur tot Rovigo s-a impus cu 13-10.

Finala editiei 2015-2016 a Campionato Eccellenza se va disputa pe 28 mai intre Rovigo si Calvisano, partida decisiva pentru titlul de campiona urmand a fi gazduita de Stadio Mario Battaglini, fieful ros-albastrilor, care au terminat pe prima pozitie in clasamentul sezonului regulat.

FOTO: Stefano Delfrate

 

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile