François Coste (CEO Groupama Asigurari): „Solidaritatea inseamna a fi alaturi de partenerii nostri in momentele bune si poate, inca mai important, in momentele dificile”

Groupama Asigurari, unul dintre liderii pietei locale de asigurari, devine asiguratorul oficial al echipei naționale de rugby si al Federatiei Romane de Rugby (FRR), reconfirmand sustinerea pentru sportul romanesc. Groupama Asigurari este astfel partenerul federatiei si al selectionatei nationale de rugby, „Stejarii”, pentru urmatorii trei ani, pana in 2021.

„Suntem asiguratorul oficial al Federatiei Romane de Rugby si facem astfel inca un pas mai aproape de sportivii romani, sperand ca putem avea o contributie la succesul lor. Groupama Asigurari duce o politica activa de prevenire a riscurilor in ceea ce priveste sanatatea, unde sportul joaca un rol deosebit de important. De aici, precum si inspirandu-ne din valorile care ne ghideaza – responsabilitate, solidaritate, proximitate si performanta – atentia acordata sportului de performanta in strategia noastra de sponsorizare. Una dintre aceste valori, solidaritatea, inseamna a fi alaturi de partenerii nostri in momentele bune si poate, inca mai important, in momentele dificile”, a declarat François Coste, CEO Groupama Asigurari.

“Pe teren trebuie sa iti asumi uneori riscuri. Timpul si viteza de reactie sunt esentiale pentru a gasi solutiile potrivite care sa te apropie de victorie. In afara sa, insa, sportul are nevoie de siguranta si continuitate. Doar asa toti cei implicati se pot concentra pe pregatirea si promovarea adecvata a respectivei discipline. Tocmai de aceea suntem recunoscatori ca putem primi in marea familie a rugby-ului romanesc un nou partener, Groupama Asigurari, alaturi de care avem convingerea ca vom putea construi cu migala viitorul Stejarilor”, a declarat Alin Petrache, presedinte FRR.

Pe durata parteneriatului,  sportivii si membrii staff-ului vor beneficia de asigurari de calatorie si de viata pentru deplasarile la diferite competitii, fie ele nationale sau internationale, asigurari de incendiu si alte calamitati, asigurari de sanatate pentru sportivi, precum si polite de asigurare obligatorie si facultativa pentru flota de autovehicule. Intre riscurile acoperite de polite, în cazul asigurarii selectionatei nationale de rugby, se numara cheltuielile medicale, inclusiv cele de urgenta sau spitalizare.

Groupama are o lunga istorie privind implicarea in sport, cu proiecte multiple in domenii precum ciclismul sau sailing-ul la nivel de Grup sau echipa Olimpica si COSR in Romania. In ceea ce priveşte rugby-ul, in Franta, Groupama este partener de durata al acestui sport, la diferite nivele.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile