Galezii se gandesc la viitor

Tara Galilor.

Dupa mai multe luni de discutii si negocieri intre Wales Rugby Union si cele patru regiuni Scarlets, Ospreys, Newport si Cardiff Blues, in Tara Galilor a aparut The Professional Regional Game Board.

Scopul crearii noului organism este acela ca rugby-ul profesionist galez sa evolueze in urmatorii ani, prin contributia PRGB la identificarea resurselor regionale.

Directorul executiv al WRU, Roger Lewis a declarat ca: ”Infiintarea Professional Regional Game Board este un punct de referinta in istoria rugby-ului din Tara Galilor”.

Printre obiectele propuse a fi atinse de PRGB se regasesc: asigurarea bazei de selectie pentru lotul reprezentativ, imbunatatirea managementului celor patru regiuni, gasirea de solutii pentru ca jucatorii nationalei sa nu plece la echipe din strainatate, cele patru francize sa devine echipe de top in competitiile continentale sau organizarea primei divizii a campionatului galez.

PRGB va lua locul fostei Management Board, care a fost infiintata in 2009 pentru a intermedia raporturile dintre forurile de conducere ale WRU si cele patru regiuni.

Prima sedinta oficiala a PRGB va avea loc la sfarsitul lunii decembrie.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile