Galezul Ian Davies conduce partida Rusia-Romania

A treia partida pentru Stejari in actuala editie a Rugby Europe Championship va avea loc sambata la Krasnodar, in compania Rusiei, o intalnire care va fi condusa de o brigada de arbitri din Tara Galilor, cu Ian Davies la centru.

Ian Davies este un cavaler al fluierului nascut la Bridgend pe 18 ianuarie 1978, care pana in prezent a condus partide din competitii precum Guinness Pro 12, Champions Cup, Challenge Cup, Cupa Europeana a Natiunilor, IRB Nations Cup, LV Cup sau Six Nations U20.

Anul 2012 a fost cel mai de succes in cariera arbitrului galez, acesta debutand in fosta Liga Celtica la partida Connacht-Aironi, in Challenge Cup conducand disputa Grenoble-I Cavalieri si in fosta Cupa Europeana a Natiunilor, cand a impartit dreptatea la intalnirea Portugalia-Rusia.

In ceea ce ne priveste Ian Davies a condus la centru doua partide ale Stajarilor, cu Georgia la Bucuresti in 2013 si cu Emergind Ireland anul trecut la IRB Nations Cup, de asemenea a fost asistent la cele doua confruntari ale lunii noiembrie cu Statele Unite din 2012, respectiv 2014.

Pentru Ian Davies aceasta va fi cea de-a treia partida condusa la centru in Rugby Europe Championship, alaturi de amintitele Portugalia-Rusia din 2012 si Romania-Georgia un an mai traziu, in ceea ce priveste aparitiile in competitiile inter-cluburi galezul avand 17 prezente in Champions Cup, respectiv Challenge Cup.

Arbitrii asistenti vor fi Sean Brickell, care in 2013 alaturi de Ian Davies a fost la Bucuresti pentru partida cu Georgia, si Wayne Davies.

Partida Rusia-Romania din etapa a treia contand pentru Rugby Europe Championship va avea loc sambata, 28 februarie, la Krasnodar, cu incepere de la ora 13:00.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile