Galezul Neil Hennessy va conduce partida dintre Lupii Bucuresti si Brive

Amlin Challenge Cup.
Amlin Challenge Cup.

Sambata, pe Stadionul National Arcul de Triumf, pentru Lupii Bucuresti urmeaza a noua confruntare in Amlin Challenge Cup adversara fiind echipa franceza Brive, partida ce va fi condusa de o brigada de arbitri din Tara Galilor.

La centru va oficia Neil Hennessy, un arbitru nascut in Cardiff pe 13 decembrie 1976 si care inainte de a imparti dreptatea a evoluat ca jucator la echipele Swansea RFC., Aberavon RFC., Pontypridd RFC. si Doncaster RUFC, avand selectii si pentru nationala de juniori Wales U21.

Hennessy a activat si ca antrenor lucrand cu echipa de juniori U18 a celor de la Cardiff Blues dar si la echipa nationala a Tarii Galilor U16.

Ca arbitru si-a inceput activitatea in campionatul intern al Tarii Galilor, WRU Premiership. In 2011 a debutat in Rabo Direct Pro 12 intr-o partida Leinster-Treviso, in prezent conducand cu regularitate partide din Liga Celtica.

Tot in 2011 Hennessy a arbitrat pentru prima data in Amlin Challenge Cup, competitie in care a adunat 12 prezente. In acest sezon a condus doua intalniri, una din grupa Lupilor Bucuresti, cea dintre Calvisano si Brive incheiata la egalitate 20-20, respectiv partida Grenoble-Viadana.

Anul acesta Neil Hennessy a oficiat la debutul Stejarilor in Cupa Europeana a Natiunilor in partida disputata pe 2 februarie la Lisabona si incheiata cu victoria baietilor nostri, rezultat 19-13.

Asistentii lui Hennessy vor fi Martyn Lewis si Andy Davies.

Partida Lupii Bucuresti-Brive se va disputa sambata 7 decembrie pe Stadionul National Arcul de Triumf cu incepere de la ora 15:00.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile