George Sava din nou campion al Rusiei

Luni, 15 septembrie, la Krasnoyarsk a avut loc finala campionatului Rusiei la rugby. S-au intalnit cele doua mari rivale din oras, Enisei si Krasnyi-Yar.

Finalmente, victoria a apartinut celor de la Enisei, care s-au impus cu 22-10 si astfel i-au deposedat pe concitadini de titlul obtinut in 2013.

Scorul a fost deschis de Krasnyi-Yar, echipa oaspete in aceasta finala, prin eseul lui Otrokov, din minutul 8.

Uvertura neo-zeelandeza Dodd a transformat si a dus scorul la 7-0. Gazdele au revenit insa si in 8 minute au preluat conducerea prin eseurile semnate de Orlov si Simplikievich, primul dintre ele transformat de Kusnarev.

Pe finalul reprizei, cei doi buteuri, Kusnarev respectiv Diodd, au valorificat fiecare cate o lovitura de pedeapsa si astfel au stabilit scorul primei reprize la 15-10.

Partea a doua a fost mai saraca in faze de eseu, astfel ca singurele puncte au venit dupa incercarea semnata de Rudoi, in minutul 64. Kusnarev a transformat, iar scorul final a fost 22-10 pentru Enisei.

George Sava i-a pregatit pe cei de la Enisei in acest sezon, la nivelul liniei de treisferturi. In teren s-au aflat si sase internationali moldoveni: Gargalic la invingatori, respectiv Maxim Cobilas, Titica, Prepelita, Victor Arhip si Romanov la finalisti.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile