Georgia s-a impus la U18

Romania U18-Belgia U18

Georgia – Portugalia 24-3

Echipa nationala a Georgiei a castigat turneul de calificare in elita europeana a categoriei de varsta U18, trecand fara probleme azi de Portugalia, cu scorul de 24-3.

Georgienii au fost tinuti in sah in prima repriza de lusitani, care au fost aproape de a intra la pauza la egalitate cu Georgia. Eseul capitanului Shubitidze din minutul 12, transformat de demi-ul Brodzeli, au stabilit scorul pauzei la 7-0.

In repriza secunda, portughezii au cedat fizic, iar punctele au inceput sa vina in contul sportivilor din Georgia. Tevzadze, din nou Shubitidze şi Giorgadze au completat din nou media de patru eseuri pe joc a georgienilor, care le-a adus, pentru palmares, inca un punct bonus defensiv.

Una dintre incercari a fost transformata de Jinchvelashvili, iar singurele puncte ale Portugaliei au fost marcate de fundasul Avila, in minutul 51, din lovitura de pedeapsa. Scor final 24-3 in favoarea Georgiei, care merge, alaturi de Portugalia, in elita continentala.

U18 GE PT Game sheet

Romania – Belgia 3-7

Echipa nationala de rugby U18 a Romaniei a pierdut a treia partida consecutiva in cadrul turneului de calificare in elita europeana, desfasurat in aceste zile la Bucuresti.

Prima repriza a jocului cu Belgia s-a incheiat fara puncte, 0-0, pentru ca imediat dupa reluare fundasul Daniel Plai sa transforme din 22, o lovitura de pedeapsa prin care a deschis scorul.

Belgienii au marcat un eseu prin Hart, iar Ennay a transformat si a dus tabela la 7-3.

Plai a ratat apoi din pozitie ideala, iar scorul final a ramas 7-3 in favoarea belgienilor.

U18 BE RO Game sheet

Clasament final al turneului:

1. Gerogia 15 puncte
2. Portugalia 8
3. Belgia 5
4. Romania 1

GALERIE FOTO

ROMANIA U18-BELGIA U18

GEORGIA U18-PORTUGALIA U18

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile