„Ghidul Sport pentru Schimbare – Rugby pentru Toți”, lansat la Bucuresti

În weekend a fost lansat, la București, „Ghidul Sport pentru Schimbare – Rugby pentru Toti, ghid practic de implementare de la idee la un program complet și complex”, semnat de Gabriela Popescu, președintele clubului RC Gura Humorului și al Fundației Te aud România.

Festivitatea de lansare a avut loc în prezența partenerilor care au încurajat și sprijinit apariția acestui ghid, a doi dintre Stejarii ce au pornit în rugby-ul mare de la Gura Humorului, Mihai Macovei și Daniel Plai, precum și iubitori ai rugbyului.

Gândit ca un ghid de bune practici pentru toți cei care vor să schimbe comunitățile din care fac parte prin sport, acesta este prima încercare de pe piața românească de a promova sportul ca unealtă de impact social, prin modelul practic al proiectului „Rugby pentru toți”, implementat de Te aud România.

„Cred foarte tare în puterea sportului și a rugbyului de a face bine în comunitate. Îmi doresc ca ghidul de față să fie un prim pas spre a schimba paradigmele sportului românesc, să încurajeze și să îndemne antrenorii, specialiștii și oamenii implicați în sport în general să vizeze și o componentă de impact social în activitățile lor. Poate așa, împreună, vom reuși să contribuim la renașterea sportului de masă românesc. Le mulțumesc tuturor celor implicați alături de mine în această poveste rugbystică, și în special Federației Române de Rugby pentru deschiderea arătată mereu față de proiectele mele. Povestea Rugby pentru Toți este povestea noastră, a tuturor celor implicați la firul ierbii, care lucrează cu copiii și tinerii din România. A sosit vremea să ne spunem poveștile, să le promovăm și, împreună, să contribuim la impactul social al sportului în România!”, a declarat Gabriela Popescu, autoarea Ghidului Sport pentru Schimbare.

Ghidul poate fi descărcat de aici

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile