Ghindele s-au clasat pe pozitia a zecea la Lisabona

Echipa nationala feminina de rugby 7 a participat la Turneul de Recalificare pentru Jocurile Olimpice care vor avea loc anul viitor, la final Ghindele, cu o singura victorie obtinuta, au incheiat competitia pe pozitia a zecea.

In prima zi a turneului intr-o grupa din care porneau cu cea de-a patra sansa, fetele noastre au cedat in fata Irlandei si la mare lupta in confruntarile cu Ucraina, respectiv Belgia, astfel ca am ocupat ultima pozitie in clasament.

Aceasta pozitionare ne-a scos practic din cursa obtinerii primelor trei pozitii, care asigurau continuarea calificarilor la Jocurile Olimpice, in a doua zi a competitiei Ghindele luptand pentru locurile 9-12 ale turneului.

In semifinale s-a inregistrat si singura victorie a Ghindelor, un 15-10 in compania Finlandei, care a promovat in turneul Grand Prix Series de anul viitor, eseurile succesului nostru fiind marcate de Alina Dinca dubla si Gabriela Lepciuc.

Finala locurilor 9-10 a insemnat o noua partida cu Ucraina, o echipa din primul esalon valoric european, in fata careia fetele noastre au cedat si astfel in clasamentul final au ocupat pozitia a zecea.

Rezultatele Ghindelor in Turneul de Recalificare pentru Jocurile Olimpce:
Grupa B:
Romania-Irlanda 0-52
Romania-Ucraina 12-17
Romania-Belgia 12-17
Semifinalele locurilor 9-12:
Romania-Finlanda 15-10
Finala locurilor 9-10:
Romania-Ucraina 0-27

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile