Gilbert lanseaza balonul Cupei Mondiale de Rugby 2015

Balonul oficial Gilbert al RWC 2015.
Balonul oficial Gilbert al RWC 2015.

A fost lansat balonul oficial al Cupei Mondiale de Rugby 2015. Creat de furnizorul Gilbert, balonul va fi folosit in English Premiership, in Top 14 si intr-o serie de meciuri test pe parcursul anilor 2014 si 2015.

Imbinand clasicul si modernul, balonul RWC 2015 este rezultatul unei munci de aproape 20 de ani, fiind cel mai testat balon din istorie. Acesta are o suprafata care permite o manevrare mai sigura si faciliteaza o dispersie a apei foarte rapida.

„Balonul Cupei Mondiale de Rugby 2015 este varful evolutiei acestei linii de produse. Suntem incantati sa lansam un balon care nu doar ca arata bine, dar care, prin calitatile sale, va ajuta la imbunatatirea performantelor sportivilor care vor juca folosindu-l. Pregatirea este cheia pentru ca RWC 2015 sa fie un succes si fara discutie faptul ca echipele vor avea cel mai bun balon disponibil pe piata este o componenta importanta. Ne-am bucurat ca balonul a fost primit cu entuziasm de jucatori si antrenori.” a declarat Bernard Lappaset.

„Suntem mandri de parteneriatul nostru cu RWC 2015 si de sansa de a oferi celor mai buni sportivi un produs inovativ, evoluat, care sa-i ajute sa-si demonstreze talentele. ” a adaugat Directorul de Marketing si vanzari al furnizorului Gilbert, Richard Gray.

Baloane replica sunt disponibile spre vanzare pe website-ul www.rwcshop.com

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile