Grivita castiga derbyul cu Sportul din Divizia A

Divizia A, al treilea esalon valoric, a ajuns la etapa a IX-a, care a programat disputele Sportul Studentesc-RC Grivita, respectiv CSM Sibiu-Dinamo II Bucuresti, in ambele partide victoria revenind oaspetilor, in fruntea clasamentului mentinandu-se RC Grivita.

Pe stadionul din Complexul Studentesc Tei, Sportul Studentesc si RC Grivita s-au intalnit intr-un derby de traditie al Capitalei, victoria revenind celor de la RC Grivita, rezultat 36-14, dupa o partida pe care au controlat-o in majoritatea timpului de joc, raportul eseurilor fiind de 6-2 in favoarea invingatorilor.

Pentru RC Grivita, Alexandru Ungureanu s-a aflat din nou intr-o forma foarte buna, mijlocasul la gramada marcand doua eseuri, cate o finalizare in terenul de tinta advers mai izbutind Marius Perniu, Mugurel Sirbu, Alexandru Dineanu si Bogdan Budeanu.

La fel de spectaculoasa a fost si partida CSM Sibiu-Dinamo II Bucuresti, echipa secunda a buldogilor impunandu-se cu rezultatul de 36-32. Adrian Dragos a reusit un hat-trick pentru sibieni, alaturi de incercarile avandu-i ca autori pe Alin Coti si Florin Pricop, aceasta fiind de altfel cea mai buna evolutie a echipei in actualul sezon.

Victoria dinamovistilor a fost asigura de cele 16 puncte marcate de Daniel Juganaru, doua incercari si trei transformari, completate de finalizarile jucatorilor Antonio Melinte, Andrei Prodan si Danut Carlescu, respectiv un eseu de penalizare.

In clasament conduce RC Grivita (28p), urmata de CS Tomitanii Constanta (25p) si Dinamo II Bucuresti (24p).

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile