Haralambie Dumitras, presedintele FRR:”Le doresc succes finalistelor si sper sa vina cat mai multi spectatori”

Haralambie Dumitras, presedintele FRR:”Le doresc success finalistelor si sper sa vina cat mai multi spectatori”.

Vineri, 20 mai, la Timisoara a avut loc o conferinta de presa ce a prefatat finala Cupei Romaniei, ce va avea loc sambata, 21 mai, de la ora 18:30, pe Stadionul “Dan Paltinisanu” din Timisoara, intre Stiinta Baia Mare si Timisoara Saracens.

La conferinta au participat reprezentantii Federatiei Romane de Rugby, presedintele FRR, Haralambie Dumitras si Lucian Lorin, coordonatorul Departamentului de Marketing si Comunicare si Dusan Filipas, vicepresedintele  clubului timisorean. Din cauza unor modificari de program, baimarenii nu au reusit sa ajunga la Timisoara pentru intalnirea cu presa.

”Multumesc gazdelor noastre pentru acceptul de a gazdui finala! Prezenta in ultimul act al Cupei Romaniei este o recompensa a eforturilor depuse de cele doua cluburi, cele mai bune din Superliga, care au avut un parcurs glorios daca pot sa-i spun asa, si speram sa asistam la un frumos spectacol de rugby! Finala de sambata va fi o avanpremiera pentru ca Federatia Romana de Rugby intentioneaza ca unul dintre meciurile test din noiembrie ale selectionatei reprezentative a Stejarilor sa fie organizat aici, in orasul de pe Bega. Le doresc succes finalistelor si sper cat mai multi suporteri sa vina pe Dan Paltinisanu! O pleiada de internationali vor fi prezenti sambata in ambele tabere dintre purtatorii frunzei de stejar, asadar sentimentul e impartit, ambele cluburi sunt grupari in care evolueaza cei mai buni rugbisti autohtoni, care ne-au facut sa visam si ne-au dat un capital de simpatie dupa Cupa Mondiala 2015, si care vor participa de la anul in campania de calificare pentru Cupa Mondiala din Japonia”, a declarat Haralambie Dumitras.

„Pentru Timisoara obiectivul principal a fost calificarea in grupele Challenge Cup. Al doilea obiectiv, ni l-am indeplinit, finala, al treilea e si castigarea finalei. Nu avem cum sa ne multumim doar cu participarea. E a saptea finala, vrem sa fie 7-0 in duelurile decisive cu Baia Mare. Vrem sa castigam categoric, sa nu existe la final intrebari vizavi de victoria noastra, sa fie concludenta si sa ne pregatim apoi de vacanta… Baia Mare vin cu un orgoliu mare, nu au mai castigat finale cu noi, vor revansa, dar maine la Timisoara nu vor avea sansa, sunt convins. Ma astept ca baietii sa lupte pentru fiecare centimetru de teren. Si baietii sa ridice cupa in fata suporterilor acasa, un moment care trebuie exploatat. Suntem la mijlocul unei decade. Am castigat trei campionate… urmatoarea decada trebuie sa insemne rezultate in Europa, mai avem mult de lucru. Sa fim cea mai de succes echipa a Romaniei”, a declarat Dusan Filipas.

”In plan organizatoric tin sa le multumesc gazdelor noastre pentru eforturile depuse pentru a organiza la cele mai inalte standarde finala Cupei Romaniei. 95% este gata cu toate cele necesare, mai sunt mai mici retusuri, cu sedinta tehnica organizata cu Jandarmeria si toate celelalte organisme dar din punctul nostru de vedere totul este conform planului. Nu vad de ce n-ar fi stadionul cu macar 5-7.000 de oameni la finala si sa vedem cati mai multi copii si iubitori de sport, pe care sa-i transformam ulterior in iubitori de rugby”, a declarat Lucian Lorin.

FOTO: sporttim.ro

 

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile