Hotararile Biroului Federal din 20 martie 2015

La Bucuresti va avea loc un nou curs World Rugby Level 1 pentru antrenori.

Cea mai recenta sedinta a Biroului Federal al FRR a avut loc vineri, 20 martie, rezultand in deciziile care urmeaza.
1. Membrii Biroului Federal au aprobat Ordinea de zi pentru Adunarea Generala Anuala si de Alegeri partiale, programata pe 24.04.2015, ora 11.00, in sala de Conferinte a FRR.
2. Biroul Federal a aprobat pentru editia 2015:
– Manualele de turneu pentru Divizia Nationala Seniori, Divizia A, Rugby in 7 Divizia Nationala de Seniori.
– Cupa Regelui
– Cupa Romaniei
3. Au fost aprobate, de catre Biroul Federal, programele jocurilor pentru DNS si Divizia A, editia 2015.
4. A fost aprobata completarea Regulamentului de Organizare a Activitatii Rugbystice cu Cupa Regelui. Mai multe informatii aici
5. Biroul Federal a decis ca schimbarea denumirii CSU Cluj se va face numai in conditiile respectarii legislatiei in vigoare si a Regulamentelor Federatiei Romane de Rugby.
6. Biroul Federal a aprobat schimbarea denumirii clubului Rugby Club Municipal Universitatea de Vest Timisoara in Asociatia Timisoara Saracens Rugby Club Universitatea de Vest Timisoara.
7. Biroul Federal a aprobat acordarea titlului de Maestru al Sportului domnului PRISACARU GHEORGHE.
8. A fost aprobata solicitarea de afiliere provizorie a Clubului Sportiv Agronomia Bucuresti.
9. Biroul Federal a hotarat ca locul de desfasurare al finalelor SuperLigii CEC Bank , editia 2015, sa fie Baia Mare.
10. Biroul Federal a aprobat numirea domnului Marius Raczek in functia de presedinte al Comisiei Observatorilor Oficiali.
11. Biroul Federal a fost de acord cu completarea Comisiei de Citare cu domnii: Ionescu Dragos si Stoica Gheorghe, in calitate de membrii.
12. Solicitarea SCM Pitesti , privind revenirea la club a sportivului Chirita Ionut, trebuie sa respecte prevederile RSTJR , art. 10.
13.S-a aprobat solicitarea managerilor echipelor de divizie A, privind penalizarea cu cartonas galben. Mai multe informatii aici.

14. A fost aprobata, de catre Biroul Federal, numirea domnisoarei Simona Popescu ca director al turneului de Rugby World Nation Cup 2015.

15. Ca urmare a solicitarii managerilor de cluburi de rugby feminin, senioare si junioare, Biroul Federal a mandatat pe domnul Daniel Mitrea sa prezinte Colegiului Director, spre aprobare, variantele optime.
16. Ca urmare a solicitarii CS Olimpia de inscriere a echipei de tineret in Divizia Nationala de Seniori sub denumirea de CS Olimpia CSM Bucuresti, in sezonul competitional 2015, membrii Biroului Federal aproba numai cu respectarea capitolului 4 din RSTJR “Club Formator”.
17. Membrii Biroului Federal resping solicitarea CS Olimpia de a folosi 7 sportivi cu varstele peste 23 ani.

18. Membrii Biroului Federal au respins solicitarea antrenorului Asociatiei Timisoara Saracens Rugby Club Municipal Universitatea de Vest Timisoara, de ridicare a suspendarii dictate de Comisia de Disciplina a FRR.
19. Biroul Federal aproba recuzarea arbitrului Radu Petrescu, in sezonul competitional 2015, ca urmare a solicitarii si argumentelor aduse de catre Clubul Asociatia Timisoara Saracens Rugby Club Municipal Universitatea de Vest Timisoara.
20. Pentru editia 2015, Biroul Federal a aprobat numirea domnilor :
– Mircea Paraschivescu ca Director al Diviziei Nationale de Seniori
– Stefan Mitrea ca Director al Diviziei A
21.Biroul Federal a desemnat pe domnul Alexandru Achim sa verifice conditiile si capacitatea de organizare a cluburilor aplicante pentru Turneele finale de juniori U16,U17, U18 si sa prezinte un raport scris membrilor Biroului.
22. Biroul Federal a aprobat modificarea perioadei de transfer SuperLiga CEC Bank astfel: 29.06. – 30.07.2015
23. Biroul Federal aproba infiintarea Centrului Olimpic de Tineret Rugby in 7, la Clubul Sportiv al Armatei Steaua in parteneriat cu COSR.
24. Memoriul depus de domnul Manolachi Nicu, prin care solicita sa fie declarat jucator liber de contract, este directionat de Biroul Federal catre Colegiul Director.
25. Membrii Biroului Federal hotarasc infiintarea Comisiei pentru elaborarea metodologiei comasarii jucatorilor de performanta intr-un centru de excelenta pentru formarea loturilor nationale de juniori. Componenta Comisiei este: Corneliu Negrut, Nicolae Manolache, Daniel Mitrea si Ciprian Popa.
Acestia vor prezenta metodologia la urmatoarea sedinta a Biroului Federal.

DIVERSE :
26. Biroul Federal a respins solicitarea CS Metrorex privind legitimarea a trei sportivi inainte de expirarea termenului prevazut in RSTJR , art. 10 (un an calendaristic).
27. Solicitarea CSM Suceava privind transferul sportivului Manoliu Bogdan, de la CT Dinicu Golescu la CSM Bucovina Suceava, trebuie sa respecte prevederile RSTJR, art. 10.
28. Solicitarea CS Agronomia Bucuresti, de legitimare a sportivei de origine italiana, Giusi Sipala, se va face cu respectarea prevederilor Taxe si Cotizatii 2015, respectiv plata a 5000 lei.
29.Solicitarea domnului Dan Danut, de ridicare a suspendarii pe viata, dictata in urma cu 12 ani, este respinsa de Biroul Federal.
30. Biroul Federal a aprobat lista cu observatorii oficiali de meci pentru sezonul competitional 2015. Consultati lista aici
31.Solicitarea CS Dinamo, privind transferul jucatorului Tudor Marius Daniel, se va face cu respectarea prevederilor RSTJR, art. 10.
32. Biroul Federal respinge solicitarea CSM Bucuresti, privind dezlegarea si transferul jucatorilor Chirita Ionut si Grigore Alin, de la CT Dinicu Golescu fara plata grilei de formare.
33. Biroului Federal hotaraste ca abaterile de la prevederile Statutului si Regulamentelor FRR ale componentilor echipei nationale sa fie prezentate sub forma de raport de catre antrenorul federal membrilor acestuia.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile