Hotararile Biroului Federal din 21.03.2017

1. Membrii Biroului Federal au aprobat in unanimitate noua organigrama a Federatiei Romane de Rugby (vezi organigrama aici)
2. Membrii Biroului Federal au aprobat obligativitatea introducerii clauzei de reziliere in contractele sportivilor inregistrate la Federatia Romana de Rugby. Hotararea Biroului Federal va fi pusa in aplicare din sezonul competitional 2017/2018.
3. Membrii Biroului Federal au aprobat anularea taxei de promovare intre echipele de seniori, numai pentru transferurile jucatorilor aflati la final de contract sau fara contract. Taxa de formare de la juniori la seniori se va achita numai prin federatie, conform prevederilor legale in vigoare si regulamentelor Federatiei Romane de Rugby, antrenorul urmand sa primeasca de la federatie 30% din valoarea taxei. Impozitul aferent va fi retinut la sursa. Transferurile de la juniori la seniori se pot face numai cu acordul clubului cedent.
4. Membrii Biroului Federal au aprobat cu unanimitate de voturi scaderea taxelor pentru transferul jucatorilor. Restul taxelor stabilite raman neschimbate.
5. La propunerea membrilor Biroului Federal domnul Madalin Bunoiu va realiza un chestionar pentru sportivii juniori si seniori care va fi transmis in teritoriu pentru completare. Chestionarul va contine elemente care sa ajute Biroul Federal privind elaborarea si adoptarea politicilor pentru atragerea si fidelizarea copiilor si tinerilor catre jocul de rugby.
6. Membrii Biroului Federal au aprobat Regulamentul de Organizare si Functionare al Comisiei de Juniori cu amendamentul ca ultima fraza va fi exclusa – “ obligativitatea prezentei antrenorilor loturilor nationale la Turneele Finale”. (vezi aici Regulamentul)
7. Membrii Biroului Federal au aprobat afilierea provizorie a urmatoarelor structuri sportive: ACSR Rosiorii de Vede, ACSR Alexandria, ACSR Morometii Magurele, AJR Prahova si ACSR Team Constanta (vezi aici documentele)
8. Membrii Biroului Federal au aprobat premierea sportivilor si a colectivului tehnic al echipei nationale de seniori pentru castigarea locului 1 la Campionatul European de seniori, editia 2017.
9. Membrii Biroului Federal au aprobat in unanimitate categoriile de varsta ale echipelor nationale, astfel:
• Tineret – Under 23
• Juniori 1 – Under 20 si Under 19
• Juniori 2 – Under 18
10. Membrii Biroului Federal au aprobat in unanimitate categoriile de varsta pentru juniori mici si copii, astfel:
• Juniori mici – Under 17, Under 16 si Under 15
• Copii – Under 14, Under 12, Under 10, Under 8 si Under 6
11. Membrii Biroului Federal au aprobat in unanimitate componenta echipei nationale de juniori 1 (Under 20) si a colectivului tehnic care va participa la Campionatul European Under 20 ce se va desfasura la Bucuresti in perioada 25.03.2017-02.04.2017, conform anexei care face parte integrata din prezentul proces verbal. (vezi aici componenta)
Diverse:
– Membrii Biroului Federal au aprobat esalonarea datoriilor Rugby Club Galati si CS Politehica Iasi pana la data limita de validare pentru noua editie de campionat
– Membrii Biroului Federal au aprobat participarea ACS “ Zimbrii Bucovinei” in Campionatul Regional Moldova Nord in baza CIS inregistrat la Directia Judeteana pentru Sport
– Membrii Biroului Federal il deleaga pe domnul Daniel Mitrea sa elaboreze un proiect, care va fi prezentat la urmatorul Birou Federal, privind participarea echipei “ Lupii Bucuresti” la competitiile europene.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile