A incetat din viata fostul international Adrian Tinca, la doar 50 de ani

Federatia Romana de Rugby isi exprima regretul fata de disparitia fulgeratoare a fostului rugbyst Adrian Tinca. Fost jucator la Farul Constanta si participant cu nationala Romaniei la prima editie a Cupei Mondiale de Rugby din Noua Zeelanda in 1987, jucatorul, care evolua pe postul de centru, s-a stins din viata miercuri, 1 martie, la doar 50 de ani.

Decesul a survenit in Franta, la Castres, unde  Adrian Tinca se afla in cantonament cu echipa de juniori a Clubului Sportiv Cleopatra Mamaia.

Adrian Tinca a cucerit de doua ori titlul de campion al Romaniei cu Farul Constanta, in 1995 si 1996 si a castigat Cupa Romaniei, tot cu Farul, in 1992.  

Nascut la 9 ianuarie 1967 la Constanta, Adrian Tinca a fost descoperit si indrumat spre rugby de catre Peter Ianusevici la CSS Nr. 2 Constanta. A mai evoluat de-a lungul carierei la Steaua Bucuresti in 1986-1987, dupa care a jucat toata cariera la Farul Constanta. Maestru al sportului din 1999, Adrian Tinca a pregatit intre anii 2002 si 2016, echipele RC Farul, RC Cleopatra si RC Tomitanii Constanta.

Dumnezeu sa-l odihneasca!

FOTO: Facebook

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile