Intalnire a profesorilor de rugby tag din Moldova Nord

In ultima zi a lui ianuarie, la Targu Neamt,  a avut loc intalnirea profesorilor de educatie fizica din Tinutul Zimbrilor, coordonata de Directorul Regional de Dezvoltare, Gabriela Surmei – Balan.

Pe ordinea de zi a fost analizata implicarea profesorilor instruiti in cadrul cursurilor de Instructor rugby tag la competitiile organizate de FRR in cadrul Programului Pierre de Coubertin, proiectul Muguri de Campioni.

In aceeasi intalnire, cu aportul activ al prof. Mihai Afloarei, reprezentant al Inspectoratului Scolar Judetean Neamt pentru rugby tag si al prof. Popa Eusebiu, au fost stabilite fazele locale si judetene la aceasta disciplina. Ele vor avea loc la sfarsitul lunii martie si inceputul lunii aprilie. urmand ca echipele castigatoare sa participe la fazele zonale pe Moldova Nord: 24-26 aprilie la Vaslui pentru gimnaziu si 8-10 mai la Botosani pentru licee.

Directorul Regional de Dezvoltare a prezentat noile proiecte ale FRR si a acordat premii din partea FRR profesorilor participanti in programul Pierre de Coubertin proiectul Muguri de Campioni. Au primit aprecierea federatiei : Afloari Mihai, Afloarei George, Ciubotaru Alexandru, Frentescu Andrei, Tanase Adina, Popa Constantin, Arsenescu Teodor, Gavriloaia Mihai, Pasat Constantin si Popa Eusebiu.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile