Intrarea libera la Romania-Belgia

Stejarii dupa victoria cu Portugalia (24-0).
Stejarii dupa victoria cu Portugalia (24-0).

Meciul din cadrul Cupei Europene a Natiunilor, Romania-Belgia, programat pe 8 martie la Constanta, va avea intrarea libera, cat mai multi suporteri ai rugby-ului romanesc fiind asteptati in tribune.

Partida contra Belgiei este penultima etapa din editia 2014 a CEN, Stejarii fiind deja calificati la Cupa Mondiala din 2015, dupa victoria cu 32-6 in fata Spaniei de pe 22 februarie, de la Cluj.

Romania se afla in momentul de fata pe locul doi in grupa 1A, la egalitate de puncte cu liderul, Georgia, ierarhia finala urmand a fi stabilita dupa confruntarea directa dintre cele doua, pe 15 martie, la Tbilisi.

In functie de pozitia finala din grupa, Stejarii isi vor afla adversarii de la Cupa Mondiala 2015. Prima pozitie asigura loc in grupa C alaturi de Noua Zeelanda, Argentina, Tonga si Africa 1, iar pozitia secunda plaseaza Romania in grupa D alaturi de Franta, Irlanda, Italia si Canada.

Asadar, sambata, 8 martie, de la ora 14.30, pe Stadionul Mihail Naca, Romania va intalni Belgia in ultima partida din Cupa Europeana a Natiunilor de acasa.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile