Ionut Bodea va participa la World Rugby U20 Troph in Uruguay

In perioada 24 august – 12 septembrie la Montevideo, in Uruguay, se vor disputa partidele din cadrul World Rugby U20 Trophy, al doilea esalon valoric mondial al acestei categorii de varsta, la care Romania va fi reprezentata de arbitrul Ionut Bodea.

Referitor la participarea in cadrul acestei competitii, Ionut a declarat: “Ma bucur ca am din nou ocazia sa particip la un turneu final al unei competitii de nivel mondial, organizate de World Rugby. Aceasta nominalizare reprezinta aprecierea conducatorilor arbitrilor forului mondial referitoare la activitatea si implicarea mea in cadrul stagiului din Africa de Sud. Prezenta mea in Uruguay sper sa reprezinte un pas inainte, astfel incat anul viitor sa marim numarul arbitrilor romani care vor oficia in cadrul competitiilor organizate de World Rugby si al competitiilor continentale inter-cluburi ( Challenge Cup si European Rugby Continental Shield).”

Legat de prezenta in Uruguay asteptarile arbitrului roman sunt: “Tinand cont ca este pentru a doua oara cand am sansa sa fac parte din corpul arbitrilor delegati la World Rugby U20 Trophy, ca arbitru asistent, sper ca-n viitorul apropiat sa fiu delegat si la centru.”

La editia din acest an vor participa 8 echipe de pe toate cele 6 continente: Grupa A: Japonia, Namibia, Canada si Chile, Grupa B: Fiji, Portugalia, Uruguay si Hong Kong.

Meciurile se vor juca pe 29august si 2 si 6 septembrie, iar finalele pe 10 septembrie cu incepere de la ora 10:00 locala. Datorita diferentei de fus orar in Romania se vor putea urmari incepand de la ora 03:00.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile