Ionut Florea a urcat pe podiumul marcatorilor din SuperLiga CEC Bank

Ionut Florea.

CSM Bucuresti a incheiat prima editie a SuperLigii CEC Bank pe locul 6, pierzand in ultimul meci cu Dinamo, 41-18. Cu toate acestea, uvertura sa a prins un loc pe podium, Ionut Florea fiind al treilea cel mai bun marcator, reusind sa aduca echipei sale 111 puncte.
Capitanul echipei nationale de rugby in 7 a debutat in rugby la Dunarea Galati si a evoluat pentru Cleopatra Mamaia si Farul Constanta. Unul dintre cei mai valorosi jucatori ai CSM-ului, Florea crede ca desi anul acesta nu au reusit sa se impuna in clasamentul intern, echipa are foarte mult potential si anul viitor vom avea partea de o surpriza frumoasa din partea lor.

super-liga.ro: Locul 3 in clasamentul marcatorilor la finalul SuperLigii, 111 puncte. Reprezinta un record personal?
Ionut Florea: Da, este un record atat in campionatele nationale de juniori, cat si in cele de seniori in care am evoluat.

super-liga.ro: Esti cel mai bun marcator al CSM-ului.
Ionut Florea: Nu as fi reusit aceasta performanta fara ajutorul colegilor si a antrenorilor. Nu exista diferente de valoare intre jucatori, exista munca de echipa, ne ajutam unul pe altul sa crestem si sa progresam.

super-liga.ro: Care au fost obiectivele echipei pentru sezonul care tocmai s-a incheiat? Ati reusit sa le impliniti?
Ionut Florea: Obiectivul echipei a fost o clasare pe o treapta cat mai inalta a clasamentului. Anul acesta a fost locul sase, o pozitie nu foarte multumitoare. Sper ca lucrurile nu vor mai sta asa anul viitor.

super-liga.ro: Spune-mi doua lucruri pe care le-ai schimba la CSM si doua lucruri care iti plac la echipa.
Ionut Florea: Nu as schimba nimic, suntem o echipa tanara, in formare, care are foarte multe de dovedit. Astea sunt lucrurile care ne definesc cel mai bine: tineretea si spiritul de echipa.

super-liga.ro: Spune-mi doi jucatori din clasamentul national pe care ii admiri.
Ionut Florea: Fiecare jucator din clasament este valoros si fiecare are in spate ani de munca si antrenament. Nu pot sa numesc doar doi, de la toti avem ce invata.

super-liga.ro: Ce planuri de viitor ai? Ramai la CSM? Crezi ca echipa se poate redresa in sezonul viitor?
Ionut Florea: Nici nu se pune problema sa plec de la CSM. Clubul mi-a oferit multe si respect asta. Sper ca lucrurile sa ramana la fel de serioase ca pana acum si sunt sigur ca anul viitor vom arata o alta fata a echipei. Avem multe de demonstrat si sper ca anul viitor sa aduc toata echipa pe podiumul campionatului national.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile