Irlandezul Dudley Phillips va conduce partida test dintre Romania si Fiji

Arbitrul Dudley Phillips.
Arbitrul Dudley Phillips.

Sambata pe Stadionul National Arcul de Triumf, Stejarii vor disputa ultima partida test din seria celor trei programate pentru luna noiembrie, o disputa in compania celor din Fiji, care va fi condusa de o brigada de arbitri din Irlanda.

La centru va oficia Dudley Phillips, un arbitru nascut pe 20 aprilie 1978 la Dublin, si care s-a facut remarcat in Liga Celtica pentru a face apoi pasul si in competitiile europene inter-cluburi, respectiv partide test.

Debutul in Liga Celtica pentru Phillips s-a consemnat in 2009 pentru ca apoi sa oficieze in AMLIN Challenge Cup iar de anul trecut in Heineken Cup, anul acesta fiind prezent si la IRB Junior World Championship.

In actualul sezon al Ligii Celtice a condus la centru trei partide, pentru ca in Heineken Cup si AMLIN Challenge Cup sa fie prezent la centru in doua dispute, Treviso-Montepellier, respectiv Brive-Newcastle Falcons, partida in cadrul grupei din care fac parte si Lupii Bucuresti.

In cadrul seriei de partide test din luna noiembrie a fost delegat ca arbitru asistent la intalnirile Anglia-Australia, Georgia-Canada, alaturi de Vlad Iordachescu, si sambata trecuta atunci cand Scotia a intalnit Africa de Sud pe Murrayfield.

Anul acesta irlandezul a condus la centru dramatica semifinala din AMLIN Challenge Cup dintre Perpignan si Stade Francais, decisa de Porical cu o penalitate de la mare distanta in favoarea parizienilor.

Dudley Phillips a evoluat ca jucator pentru echipa St.Mary’s College RFC, imbracand tricoul acesteia pana la varsta de 24 de ani.

Asistentii lui Dudley Phillips vor fi tot din Irlanda, identitatea acestora urmand a fi comunicata.

Partida Romania-Fiji se va disputa sambata, 23 noiembrie, cu incepere de la ora 19:00 pe Stadionul National Arcul de Triumf, putand fi urmarita in direct pe TVR 2 si rugbytv.ro.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile