Italia A – Romania: 33 – 6

italia a - romaniaNationala noastra a fost infranta de echipa secunda a Italiei. Scor final 33-6.
Romania a jucat pe un stadion deloc grandios, care parea a fi sub Arcul de Triumf ca si aspect, in fata a 1.000 de oameni, in noul echipament (verde – culoarea noului sponsor).

In primele minute stejarii au primit o lovitura de pedeapsa in preajma spatiului de 22m advers si au transformat prin Vlaicu.
In minutul sase italienii au raspuns si au marcat eseu prin fundasul Buso. Uvertura italienilor rateaza transformarea si scorul devine 5-3.
Aceeasi uvertura, Riccardo Bocchino, nu mai rateaza cateva momente mai tarziu, transforma doua lovituri de pedeapsa si scorul devine 11-3.
Din minutul 21 Romania beneficiaza de un om in plus pentru 10 minute, pentru ca numarul 9 de la italieni, Fabio Semenzato, primeste cartonasul galben.
Trei minute mai tarziu, Vlaicu mai aduce trei puncte echipei noastre dintr-o lovitura de pedeapsa. Din acest moment (min. 24) Romania nu a mai reusit sa marcheze vreun punct pana la sfarsitul partidei.
In minutul 32 Vlaicu rateaza o lovitura de pedeapsa din pozitie centrala, de la 25 de metri.
In debutul partii secunde, jucatorul echipei Baia Mare, Ionut Botezatu primeste galben si sta si el pe banca pedepsitilor pentru 10 minute. In clipele urmatoare acelasi Bocchino ridica scorul la 14-6.
In minutul 48 flankerul Paul Derbyshire inscrie al doilea eseu al formatiei sale. Pentru ca Bocchino rateaza transformarea scorul ramane 19-6.
Antrenorul Serge Lairle face mai multe modificari, mai ales la nivelul pachetului de inaintare si acest lucru se vede in teren.
In minutul 61, Bocchino rateaza si o lovitura de pedeapsa.
Romania preseaza in 40-ul italian, incercand sa se apropie de eseu, dar o eroare de manuire a balonului le ofera mingea macaronarilor care inscriu pe contraatac prin aripa Michele Sepe. Mijlocasul la deschidere nu mai rateaza si duce scorul la 26-6.
In ultimele minute ale partidei reusim o faza frumoasa dar din nou pierdem mingea dintr-o greseala de manuire.
In minutul 80 Dragos Dima vede si el galben si meciul parea incheiat.
La ultima faza, din pacate, azzurri mai reusesc un eseu prin centrul Roberto Quartaroli. Numarul 10 italian transforma din nou si stabileste scorul final: Italia A 33, Romania 6.

Marcatori:
Italia A: Buso – eseu, Derbyshire – eseu, Quartaroli – eseu, Sepe – eseu, Bocchino 3 lovituri de pedeapsa si 2 transformari

Romania: Vlaicu – 2 lovituri de pedeapsa

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile