Junior Vs Senior, o invitatie la sport pentru cei mici

Junior Vs Senior.
Junior Vs Senior.

Copilarie Eterna 1 Iunie “Ziua Campionilor”– Junior Vs Senior.

Federatia Romana de Rugby in colaborare cu Primaria Sectorului 1 vor organiza un eveniment special cu ocazia zilei internationale a copiilor.
Evenimentul Junior Vs Senior se va desfasura pe Stadionul National Arcul de Triumf si va da posibilitatea celor mici sa incerce diferite sporturi intr-o companie de elita.

„Sportul inseamna sanatate! Autoritatile trebuie sa incurajeze tinerii sa faca sport, mai ales in conditiile in care fenomenul obezitatii in randul copiilor a luat proportii ingrijoratoare. De aceea, Primaria Sectorului 1 se implica in dezvoltarea sportului de masa si de performanta precum si in refacerea si salvarea de la distrugere a bazelor sportive din aceasta zona administrativa. In Sectorul 1 elevii au posibilitatea sa se intreaca inca din 2005 in „Cupa 1”, cea mai importanta competitie a sportului scolar din Capitala si pot sa practice sportul preferat in baze sportive moderne, demne de viitori campioni”, afirma Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman.

Juniorii de astazi isi vor incerca abilitatile la: Rugby, Fotbal, Volei, Scrima, Box, Tenis, Baschet 3 la 3, Triatlon, Dans sportiv, Lupte si Judo in fata unor nume consacrate din aceste discipline sportive.

La finalul actiunii, cei mici ii vor premia pe idolii lor.

Si-au anuntat prezenta marii campioni Gica Popescu, Bogdan Stelea, Leonard Doroftei, Mihai Covaliu, Virgil Stanescu si Gabi Szabo.

“Ne dorim sa sarbatorim Ziua Internationala a Copilului prin sport, plecand de la zicala antica Mens sana in corpore sano. Tinerii de astazi care practica sportul, dar si cei din afara fenomenului sportiv, vor avea ocazia de a se intalni cu marii campioni ai tarii noastre. Mai mult, le oferim celor mici posibilitatea de a incerca mai multe sporturi sub supravegherea unor antrenori profesionisti. Cred ca va fi cu adevarat o sarbatoare, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari”, a declarat Alin Petrache, presedintele Federatiei Romane de Rugby.

Va asteptam Sambata, incepand cu ora 09.00 la Stadionul Arcul de Triumf pentru o sarbatoare a sportului.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile