La Constanta se va organiza un curs de arbitri nivel 1 World Rugby

Federatia Romana de Rugby in colaborare cu AJR Constanta va organiza in data de 29 noiembrie 2017 un curs nivel 1 World Rugby de formare arbitri pentru zona Dobrogea. Cursul  va avea loc la Constanta in sala de sedinte a stadionului Mihail Naca (Farul) cu incepere de la ora 9:00.

Lectorii cursului vor fi Ionut Bodea, responsabil cu activitatea arbitrilor din zona Dobrogea, respectiv Vlad Iordachescu, formator de arbitri World Rugby. ”Obiectivul cursului este de a mari numarul arbitrilor din zona si de a continua activitatea Comisiei Centrale a Arbitrilor in vederea acoperirii mai eficiente a tuturor zonelor in ceea ce priveste arbitrajul. Asteptam alaturi de noi cat mai multi participanti, indiferent de varsta”, a declarat Ionut Bodea.

Pentru inscrieri va rugam sa trimiteti pe adresa de mail ionutbodea09@gmail.com intentia ferma de a participa la acest curs cu urmatoarele date: nume, prenume, numar de telefon, adresa de mail, varsta, implicarea sportiva si certificatul care atesta parcurgerea Legilor Jocului de pe site-ul World Rugby, http://laws.worldrugby.org/index.php?&language=RO.

Data limita de inscriere este 24 noiembrie, ora 18:00.

 

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile

Meciuri test

România - Argentina

03 iulie 2021

România - Scoția

10 iulie 2021

RugbyTV

Nu a fost furnizat un URL valid.

Official Broadcaster

Parteneri principali

Parteneri media

Link-uri utile