Lituania a intrat in cartile de istorie: 18 victorii consecutive

Lituania

Posibila adversara a Stejarilor in barajul pentru calificarea la Cupa Mondiala, echipa nationala de rugby a Lituaniei a reusit in acest weekend a 18-a victorie consecutiva.

Lituania invins Serbia cu 77-5 si spera intr-o calificare la Cupa Mondiala.

Cu acest succes lituanienii ii depasesc pe neozeelandezi si australieni care detineau recordul pentru cele mai multe victorii consecutive la masculin (17). Echipa Lituaniei a inceput aceasta serie de victorii in 27 mai 2006 impotriva Ungariei, la Esztergom si a reusit sa intreaca echipe nationale din 12 tari.

Imediat dupa meciul contra Serbiei capitanul Mindaugas Misevicius a declarat ca scopul lor este sa ajunga la Cupa Mondiala.

Lituanienii au reusit sa castige divizia 3A din Cupa Europeana a Natiunilor si sa promoveze in esalonul superior.

Pe 8 mai Lituania va juca impotriva Ucrainei pentru a determina echipa care va infrunta Romania pentru calificarea la Cupa Mondiala.

Palmares Lituania:

27.05.2006 – Ungaria 17-23 Lituania
28.10.2006 – Lituania 37-15 Norway
18.11.2006 – Bulgaria 10-50 Lituania
19.05.2007 – Austria 0-27 Lituania
02.06.2007 – Lituania 36-7 Ungaria
27.10.2007 – Lituania 64-3 Bulgaria
13.04.2008 – Lituania 43-17 Letonia
03.05.2008 – Lituania 48-0 Austria
17.05.2008 – Ungaria 12-13 Lituania
07.06.2008 – Norvegia 9-40 Lituania
08.11.2008 – Andora 10-26 Lituania
15.11.2008 – Lituania 33-0 Elvetia
02.05.2009 – Lituania 50-9 Serbia
09.05.2009 – Armenia 19-24 Lituania
23.05.2009 – Israel 3-19 Lituania
06.06.2009 – Lituania 6-3 Olanda
10.10.2009 – Lituania 40-12 Andorra
24.04.2010 – Serbia 5-77 Lituania

Foto: www.fira-aer-rugby.com

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile