Locul secund pentru Ghinde la prima etapa a Campionatului European, de la Budapesta

La Budapesta, in Ungaria, s-a disputat prima etapa a editiei 2019 din cadrul Rugby Europe Women 7’s Trophy, al doilea esalon valoric continental, dupa o evolutie foarte buna echipa noastra nationala, Ghindele s-au clasat pe pozitia secunda.

Repartizate intr-o grupa cu Suedia, Norvegia si Israel, Ghindele au inceput ezitant fiind invinse de Norvegia cu 19-17. Desi fetele noastre au condus cu 10-0 si 17-5, nordicele au revenit si cu un eseu marcat in ultimul minut au intors rezultatul si s-au impus cu 19-17. A urmat partide cu Israel, una in care prima repriza a fost echilibrata, apoi Ghindele si-a desprins pentru o victorie cu 28-0.

Ultima partida din grupa a fost impotriva Suediei care a condus cu 22-0, pe final cu eseurile marcate de Emilia Vizitiu si Maria Atomi, rezulatul final a fost 22-10, Ghindele terminand acesta prima faza a competitiei pe pozitia a treia, devansate de Suedia si Norvegia, dar calificandu-se pentru sferturile de finala ale locurilor 5-8.

Locul secund pentru Ghinde la prima etapa a Campionatului European

In a doua zi de competitie Ghindele au intors soarta partidei cu Portugalia, de care au trecut cu 14-7,  iar apoi in semifinale au castigat la fel de strans cu 12-7 in fata Cehiei pentru o calificare in finala dupa un efort extraordinar al intregii echipe. Finala le-a adus pe fetele noastre fata in fata cu Germania, succesul revenind acestora cu 20-7.

Urmatoarea etapa din cadrul Rugby Europe Women 7’s Trophy va avea loc in Portugalia intre 22 si 23 iunie.

Lotul echipe noastre a fost urmatorul: Loredana Juncanariu, Georgiana Gabor, Marilena Leca, Madalina Radu, Ana Maria Sandu, Simona Rosca, Maria Atomi, Roberta Cojocariu, Daniela Glodeanu, Emilia Vizitiu, Ana Maria Calin, Gabriela Buciumanu. Antrenor: Neculai Tarcan, Manager: Alexandru Lupu, Kinetoterapeut: Marius Todosi

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile