Lupii au pierdut și ultimul meci din grupele Super Cup

Selecționata Romanian Wolves a pierdut în această seară și ultimul meci din grupele Rugby Europe Super Cup, fiind învinsă la Tel Aviv de Tel Aviv Heat cu 55-5 (29-5).

Cu 8 jucători de U20 pe teren (15 în total pe foaia de joc), Lupii au început curajos meciul, încercând să închidă toate culoarele, rezistând primelor acțiuni periculoase în 22-ul propriu, inițiate de Tel Aviv. În minutul 5, gazdele deschid scorul, după ce Peceli Nacebe face o cursă spectaculoasă și culcă balonul în terenul de țintă. Bradley Thain transformă pentru 7-0.

În minutul 10, mijlocașul la deschidere Ciprian Nichitean reușește o margine foarte bine. Sergiu Puescu aruncă bine, molul rulant câștigă teren, tot Puescu fiind cel care reușește eseul, netransformat însă de Nichitean, 7-5.

Gazdele se desprind cinci minute mai târziu, când au o grămadă în 22-ul Lupilor, aceasta câștigă metru cu metru, Jasa Veremalua culege balonul si plonjeaza în terenul de tinta, 12-5. Tel Aviv domină jocul, în minutul 21 Thomas Berman găsește breșa în apărarea Lupilor și mai reușește un eseu, transformat de Thain, 19-5. Lupii nu renunță la luptă, atacă și construiesc o nouă acțiune din tușă. Molul care începe să înainteze este oprit însă aproape de linia terenului de țintă.

În ultimele minute ale reprizei întâi Tel Aviv încheie în forță, cu încă două eseuri, unul reușit de Jone Taufaga și de căpitanul echipei Prince Gaoseb, care a culcat spectulos în terenul de țintă un balon de urmărire trimis de Thain, 29-5, scorul pauzei.

Repriza a doua a început cu dominația gazdelor, pe fondul mai multor greșeli repetate ale echipei, Marcel Rusu fiind eliminat temporar. Lupii rezistă bine în 14 jucători și reușesc să păstreze tabela nemodificată în cele 10 minute. Urmează un sfert de oră în care Tel Aviv construiește atac după atac, iar Dameon Venter iese în prim plan cu două eseuri marcate în cinci minute, ambele transformate de Thain, 43-5.

Lupii continuă să lupte și mută jocul în 22 -ul advers însă, de fiecare dată când au fost aproape de a concretiza jocul bun în puncte, greșelile individuale au făcut ca balonul să revină adversarilor. Rând pe rând, sunt opriți din șarjele lor, Toma Mîrzac și Valentin Nițu, minutele bune de dominație ale Lupilor nefiind însă transformate în puncte. De partea cealaltă, Heat închide meciul în forță cu încă două eseuri , marcate de Ori Abutbul și Bradley Thain, transformate ambele, 55-5, scor final.

Tel Aviv se califică în semifinalele competiției, în timp ce Lupii își încheie evoluția în grupe.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile