Matthew Carley va conduce partida Calvisano-Lupii Bucuresti din AMLIN Challenge Cup

Matthew Carley.
Matthew Carley.

Sambata Lupii Bucuresti vor intalni pe stadionul Peroni formatia italiana Clavisano, meci contand pentru etapa a cincea din cadrul AMLIN Challenge Cup.  Partida va fi condusa de o brigada de arbitri din Anglia.

La centru se va afla Matthew Carley, un arbitru in varsta de 28 de ani, care anul trecut a devenit primul cavaler al fluierului absolvent al Academiei de Arbitri caruia RFU i-a oferit un contract profesionist.

Daca in sezonul trecut al Aviva Premiership, Carley a fost delegat ca arbitru asistent la sapte partide, in acest sezon are deja la activ sase dispute conduse la centru printre care Harlequins-Gloucester, Bath-Exeter sau Leicester-Sale Sharks.

In acest sezon al AMLIN Challenge Cup a condus in calitate de central partida dintre I Cavalieri Prato-Lusitanos XV, ocazie cu care englezul si-a facut debutul in competitiile continentale inter-cluburi.

Matthew Carley a fost primul arbitru din lume care a condus la centru o partida avand instalat pe el o asa-numita “RefCam” cu ocazia disputei contand pentru RFU Championship dintre Newcastle Falcons si London Scottish din luna decembrie a anului 2012.

 Gareth Copsey va fi unul dintre asistentii lui Carley, numele celuilat arbitru asistent urmand a fi comunicat.

Partida dintre Calvisano si Lupii Bucuresti din cadrul AMLIN Challenge Cup se va disputa sambata, 11 ianuarie, cu incepere de la ora 15:30.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile