Mesaj Alin Petrache, presedintele Federatiei Romane de Rugby

Dragi prieteni,

Traim vremuri tulburi, in care teama si nesiguranta pot sa ne copleseasca si sa ne zdruncine reperele. Speram ca valorile rugbyului sa va fie calauza, mai ales ca ele sunt esenta spiritului civic de care acum este nevoie mai mult decat niciodata. Federatia Romana de Rugby doreste sa transmita tuturor celor implicati in fenomen ca nu sunt singuri, ca vom trece impreuna cu bine peste aceasta incercare. Stim ca vietile voastre sunt afectate, fie ca sunteti in postura jucatorilor carora programul de antrenament si cel competitional le-a fost compromis pentru moment, fie ca sunteti parte din personalul tehnic care la randul sau isi pierde, temporar, misiunea, fie ca sunteti responsabili ai cluburilor, cu atat mai impovarati de responsabilitatea atator destine care depind de dumneavoastra. Speram ca vom putea sa gasim impreuna solutiile potrivite, astfel incat viata sa mearga mai departe in niste coordonate relativ normale.

Dorim sa transmitem mesajul nostru de solidaritate partenerilor nostri, cei care ne sprijina sa putem la randul nostru sa oferim suport celor care depind de noi. Stim ce eforturi fac acestia si ii asigura ca intreaga lor contributie ests folosita cu maxima chibzuinta. Vrem totodata sa ne exprimam aprecierea catre toate autoritatile statului, pentru eficienta cu care gestioneaza aceasta criza si modul empatic de abordare.

Incheiem prin a multumi cu recunostinta personalului militar si medical, cei care sunt primii si cei mai importanti aparatori ai nostri in aceasta lupta.

Sunteti mai puternici decat credeti! Speram sa ne revedem curand, cu bine, pe arenele sportului cu balonul oval. Pana atunci, aveti grija de voi si de cei dragi!

Alin Petrache, presedintele Federatiei Romane de Rugby

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile

Meciuri test

România - Argentina

03 iulie 2021

România - Scoția

10 iulie 2021

Official Broadcaster

Parteneri principali

Parteneri media

Link-uri utile