Mihaita Lazar si Valentin Ursache , titulari si castigatori in a doua liga franceza

Mihaita Lazar

PRO 2
Bogdan Balan a fost titular si a fost schimbat cu Xavier Fiard in minutul 56. Lyon, echipa romanului, a fost invinsa in deplasare de catre Auch, cu scorul de 25 la 18. Al doilea roman al oaspetilor, Alexandru Manta, a intrat in minutul noua, inlocuindu-l pe Bontinck.

Mihaita Lazar si Valentin Ursache au fost titulari in meciul castigat de echipa lor, Aix-en-Provence. Partida a fost disputata in deplasare, impotriva lui Union Bordeaux, pentru care Silviu Florea a evoluat ca titular. Aix-en-Provence a castigat cu 23 la 18.

Marius Sirbe a evoluat din minutul 46 pentru echipa sa de club, Tarbes, in partida castigata de acestia cu 22 la 18 impotriva celor de la Mont de Marsan. Meciul a fost unul strans, ultima rasturnare de scor avand loc cu zece minute inainte de final, cand, datorita eseului lui Lacrampe, gazdele au preluat conducerea si au invins.

Titularizarea lui Cristian Petre nu a putut salva echipa sa de club, Saint-Etienne, de la o infrangere categorica impotriva celor de la Pau (48 la 25). Meciul a fost controlat de la un capat la altul de gazde, iar romanul e evoluat toate cele 80 de minute.

Dan Dumitru nu a evoluat pentru echipa sa, Colomiers, in meciul pierdut de acestia in fata celor de la Aurilac (37-24).

Federale 1

Cezar Popescu a fost rezerva in meciul pierdut de Macon cu 26 la 34 in fata celor de la Bressane.  Romanul a intrat in minutul 52 alaturi de colegul sau, Octavian Dinita, titular si schimbat 8 minute mai tarziu cu Rasch.

Dragos Dima a evoluat de la inceputul meciului pentru echipa sa de club, Blagnac. Echipa romanului schimbat in debutul reprizei a doua a pierdut la limita (14 la 15) in fata celor de la Romans. Blagnac a fost la un pas de castiga in minutul 77, dupa eseul inscris de Tekassala, dar netransformat.

Sorin Socol si Iulian Dumitras au fost titulari in meciul disputat de echipa lor de club, Lourdes, acasa la Orthez.  Oaspetii au castigat cu scorul de 26 la 16 si au urcat pe pozitia a VIII-a a clasamentului grupei a patra din a treia divizie franceza.

Mihai Bageag nu a fost titular in meciul disputat de Graulhet impotriva celor de la Chateaurenard. Desi gazda, echipa romanului a pierdut cu scorul de 12 la 19. Bageag a intrat pe teren in minutul 49, la scorul  de 9 egal.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile