Moldova a obtinut o victorie cu bonus ofensiv in fata Ucrainei

In prima partida din campania 2014-2016 a Cupei Europene a Natiunilor Divizia 1B, Moldova s-a impus cu rezultatul de 29-15 la Chisinau in fata Ucrainei, Haiducii alegandu-se si cu punctul bonus ofensiv.

Desi a fost o victorie consistenta pentru Haiduci acestia au avut in fata un adversar incomod, inceputul de partida consemnand un eseu a lui Chirila la care ucrainienii au raspuns imediat tot cu o incercare a lui Vasynkov transformata de Suysarenko.

Acelasi Suysarenko a majorat avantajul oaspetilor dintr-o lovitura de pedeapsa pentru ca un mol bine organizat de moldoveni sa-l aduca pe Cavcaliuc in ipostaza de a marca un nou eseu, Felston nici de aceasta data nereusind transformarea.

Molul de margine a dat rezultate si inaintea pauzei cand un alt jucator de la Dinamo Bucuresti, Dorogan a inscris al treilea eseu al Moldovei pe care Felston l-a transformat, cele doua echipe intrand la cabine cu rezultatul de 17-10 in favoarea gazdelor.

Dupa reluare s-a jucat mai mult intre cele doua 22-uri iar dupa ce ucrainianul Cheika a ratat o lovitura de pedeapsa, Homenko a marcat un eseu, transformarea fiind ratata de acelasi Cheika, cu un sfert de ora inainte de finalul jocului tabela de marcaj indicand rezultatul de 17-15.

Ultimele zece minute au apartinut Moldovei si mai intai Gajion dupa o actiune individuala in forta iar apoi V.Cobilas au marcat eseurile victoriei, ambele reusite transformate de Felston pentru o victorie de debut extrem de importanta la capitolul moral in perspectiva celor doua partide care urmeaza cu Polonia si Suedia.

Stadion Dinamo, Chisinau: Moldova-Ucraina 29-15 (17-10)
Au marcat: Chirila-e,Cavcaliuc-e,Dorogan-e,Gajion-e,V.Cobilas-e,Felston-2tr respectiv Krasnodemskyi-e,Khomenko-e,Snisarenko-tr,lp

Moldova:1.Maxim Cobilas,2.Ruslan Dorogan,3.Vadim Cobilas,4.Andrei Mahu,5.Andrei Romanov,6.Gheorghe Gajion,7.Veaceaslav Titica,8.Victor Arhip,9.Nicolae Chirila,10.Craig Felston,11.Andrei Cebotari,12.Octavian Manoli,13.Ion Cavcaliuc,14.Alexandru Matveev,15.Mihai Golubenco. Rezerve:16.Igor Orghianu,17.Sergiu Morosanu,18.Roman Rotundu,19.Maxim Besleaga,20.Ion Busila,21.Victor Murzac,22.Eduard Toderica,23.Dorin Petrache.

Ucraina:1Vitalyi Kramarenko,2.Mykola Kirsanov,3.Yevgenyi Chaika,4.Viktor Gulenko,5.Olexsander Tsapenko,6.Oleksey Novokreshenko,7.Ruslan Radchuk,8.Eduard Vertyletskyi,9.Sergey Ianchyi,10.Sergey Tserkovnyi,11.Igor Snisarenko,12.Veaceslav Ponomarenko,13.Pavel Msiukov,14.Segey Gargavyi,15.Vitalyi Kranodemskyi.
Rezerve:16.Mykola Aleksandriuk,17.Oleksander Poliaskyi,18.Oleksander Khomenko,19.Veaceslav Demianchuk,20.Veaceslav Demetskyi,21.Mykola Deliyergiev,22.Yevgenyi Zalevskyi, 23.AdryiShakura

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile