Moș Crăciun s-a oprit la Techirghiol pentru o competiție de mini-rugby

Sala de Sport din Techirghiol a găzduit sâmbătă, 18 decembrie, “Cupa Mos Craciun Techirghiol 2021”, prima competiție oficială a clubului recent afiliat la Federația Română de Rugby, Rugby Sparta Techirghiol.

„Cupa Moș Crăciun” a fost organizată de către Departamentul Dezvoltare Dobrogea al FRR, împreună cu partenerii DJST Constanța, Decathlon și Primăria Techirghiol, toți cei implicați la nivel instituțional oferindu-le copiilor pachete cu diferite produse.

Evenimentul s-a defășurat în prezența primarului orașului Techirghiolul, Constantin Iulian Soceanu, fost rugbyst la Farul, echipă cu care a și câștigat titlul național și a directorului clubului Sparta Techirghiol, Costel Remus Logofatu.

La competiție au participat echipele: Sparta Techirghiol(antrenor – Cătălin Filip), Waves Academy (antrenor – Cosmin Glodeanu), Mușchetarii Mihail Kogălniceanu (antrenor – Cornel Vasile), CS Ovidiu (antrenor – Claudiu Trandafir), CS Navodari (antrenori – Robert Diaconescu și Onal Agiacai) și ACS Tomitanii (antrenor – Gabi Ciorbac). Cu statutul de echipă invitată a parcticipat și Școala Gimnazială 18 „Jean Bart” Constanța.

„Este foarte important pentru noi să avem astfel de competiții pentru că doar așa putem păstra copiii la rugby menținând activă partea de socializare și de joacă, esențiale pentru vârsta de mini-rugby. Mulțumim dommnului primar pentru susținere și sprijin și tuturor partenerilor care, în aceste vremuri dificile, au găsit resurse pentru a oferi copiilor mici cadouri. De asemenea, doresc să profit de ocazie pentru a ura bun venit în familia rugbyului românesc a clubului Sparta Techirghiol, cu speranța ca împreună să organizăm cât mai multe astfel de evenimente sportive”, a declarat Constantin Gheară, director de Dezvoltare Dobrogea.

Toți copiii au primit cadouri, trofee și diplome de participare.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile