Muguri de Campioni in Zalau

Pe 6 noiembrie la Liceul cu Program Sportiv Zalau a avut loc etapa judeteana de rugby tag din cadrul Proiectului Muguri de Campioni, desfasurat de Federatia Romana de Rugby cu sprijinul Ministerului Tineretului si Sportului prin programul Pierre de Coubertin.

Pentru a castiga dreptul de a reprezenta judetul Salaj in faza nationala a competitiei, urmatoarele 11 echipe au disputat un total de 28 de partide: Scoala gimnaziala „S. Barnutiu” Zalau, Scoala gimnaziala Treznea, Scoala gimnaziala nr.1 Agrij, Scoala gimnaziala „Andrei Muresanu” Cehu Silvaniei, Scoala gimnaziala „Iuliu Maniu” Zalau, Scoala gimnaziala „Silvania” Simleul Silvaniei, Scoala gimnaziala Dragu, Scoala gimnaziala Buciumi, Scoala gimnaziala Jebuc, Scoala gimnaziala „Gh. Lazar” Zalau si Liceul Tehnologic nr.1 Galgau.

La finalul competitiei, locul intai a fost ocupat de Scoala gimnaziala “Andrei Muresanu” din Cehu Silvaniei, pozitia secunda apartinand jucatorilor de la Scoala gimnaziala din Buciumi, iar cea de a a treia reprezentativei Scolii gimnaziale din Dragu.

In Transilvania au mai avut loc meciuri la Alesd, pentru copiii din Bihor, fiind programate intalniri asemanatoare in viitorul apropiat la Bistrita si Satu Mare.

Foto: www.salajulpenet.ro

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile