Nationala feminina de Rugby VII a terminat pe locul trei Friendship Cup

Romania s-a clasat pe locul 3 la Friendship Cup

Echipa nationala de Rugby VII feminin a obtinut locul trei la turneul Friendship Cup, desfasurat in acest weekend la Lvov, in Ucraina.

In primul meci romancele au trecut de o selectionata a regiunii Lvov cu scorul de 36-0. In a doua partida, fetele antrenate de Neculai Tarcan au fost invinse de prima echipa a Ucrainei cu scorul de 27 la 12, desi au condus la pauza cu 12 la 10.
In ultimul meci din faza grupelor Romania a depasit Lituania cu 7 la 5.

Fetele conduse din teren de capitanul Emilia Vizitiu au reusit sa invinga in finala pentru locurile 3-4 nationala Ungariei cu scorul 17 la 5.

Turneul a fost castigat de Ucraina, care a trecut in finala mare de Republica Moldova. Desi erau anuntate ca participante Rusia si Letonia nu s-au mai prezentat la acest turneu, organizatorii fiind nevoiti sa introduca in competitie inca doua selectionate din Ucraina.

“In ciuda vremii urate si a problemelor legate de organizare, pentru noi a fost un turneu reusit. Am avut foarte multe jucatoare lipsite de experienta pe plan internationa cu care incercam sa formam o echipa pentru anul viitor. Ne-am dat seama ca mai avem mult de lucru pentru Campionatul European de anul viitor, unde speram sa obtinem o pozitionare mai buna ca anul acesta”, a declarat managerul echipei noastre, Ana Maria Antoci

Lotul Romaniei (anul nasterii): Antoci Ana Maria (1986), Sandu Ana Maria (1991), Gilca Larisa Maria (1991), Vizitiu Maria Emilia (1989), Sava Iuliana (1991), Blanariu Ghiorghina (1981), Chirila Daniela (1987), Buculesei Loriana Maria (1993), Apostol Roxana Elena (1992), Lepciuc Gabriela (1992),
Tarcan Neculai – Antrenor

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile