Newcastle a dispus de Calvisano cu bonus ofensiv

Amlin Challenge Cup.
Amlin Challenge Cup.

In grupa a treia din Amlin Challenge Cup din care fac parte si Lupii Bucuresti, Newcastle Falcons si Calvisano au incheiat jocurile contand pentru cea de-a treia etapa.

Partida a inceput echilibrat si dupa primul sfert de ora cele doua echipe se aflau la egalitate, 3-3, Clegg pentru englezi si neozeelandezul Haimona pentru italieni concretizand cate o lovitura de pedeapsa.

Englezii au luat insa initiativa si au avut nevoie de doar doua minute pentru a culca de doua ori balonul in terenul de tinta al vizitatorilor, Kibiridge si Cato fiind autorii reusitelor, transformarile lui Clegg urcand scorul la 20-3.

Desi se aflau in inferioritate numerica, Mbanda primind cartonas galben, cei de la Calvisano au replicat reusind un eseu semnat de Visentin, 20-8 fiind si rezultatul pauzei.

Partea secunda a inceput bine pentru Falcons si englezii si-au trecut in cont alte doua incercari, un eseu de penalizare si un altul marcat de York, una dintre reusite a fost transformata de Clegg si scorul devenea in minutul 50, 32-8 in favoarea lui Newcastle.

In minutul 60 Calvisano a redus din diferenta cu o noua incercare semnata de Steyn si transformata de Haimona, pentru ca in minutul 66 sa fie inscrise ultimele puncte ale partidei, Cato la a doua reusita personala marcand eseul care a stabilit si scorul final Newcastle-Calvisano 37-15, englezii luand si punctul bonus ofensiv.

Sase cartonase galbene au fost aratate jucatorilor celor doua echipe, Welch si Hodgson de la gazde respectiv Castello, Picone, Romano si Mbanda de la italieni fiind trimisi cate zece minute pe banca pedepselor.

Newcastle Falcons-Calvisano 37-15

Au marcat: Kibridge (e), Cato (2e), eseu penalizar  ,York (e), Clegg (3tr, 2lp) respectiv Visentin (e), Steyn (e), Haimona (tr, lp)

Newcastle: 15.Noah Cato, 14.Zach Kibirige, 13.Alex Crockett, 12.James Fitzpatrick, 11.Ryan Shortland, 10.Rory Clegg, 9.Warren Fury, 1.Grant Shiells, 2.George McGuigan, 3.Scott Wilson, 4.Sean Tomes, 5.Fraser McKenzie, 6.Harrison Collins, 7.Andy Saull, 8.Chris York

Rezerve: 16.Scott Lawson, 17.Gary Strain, 18.Rob Vickers, 19.Will Welch, 20.Richard Mayhew, 21.Chris Pilgrim, 22.Joel Hodgson, 23.Alex Tait

Calvisano: 15.Benjamin de Jager, 14.Pablo Canavosio, 13.Andy Vilk, 12.Tommaso Castello, 11.Michele Visentin, 10.Kelly Haimona, 9.Simon Picone, 1.Andrea Lovotti, 2.Luigi Ferraro, 3.Lorenzo Romano, 4.Michele Andreotti, 5.Agustin Cavalieri, 6.Nicola Belardo, 7.Maxime Mbanda, 8.Braam Steyn
Rezerve: 16.Andrea Gavazzi, 17.Luca Scarsini, 18.Salvatore Costanzo, 19.Kele Hehea, 20.Stefano Scanferla, 21.Paul Griffen, 22.Alberto Chiesa, 23.Alberto Bergamo

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile