Newcastle Falcons au invins pe terenul lui Calvisano

Newcastle Falcons.
Newcastle Falcons.

Newcastle Falcons au castigat pe terenul lui Calvisano intr-o partida contand pentru Amlin Challenge Cup grupa a treia, cea din care fac parte si Lupii Bucuresti.

Cu acest succes echipa antrenata de Dean Richards a egalat-o la puncte in clasament pe Brive, ambele formatii avand cate 14 puncte, disputa din luna ianuarie a anului viitor de pe Kingston Park fiind decisiva pentru calificarea in faza sferturilor de finala.

Partida de pe stadionul Peroni a inceput cu un eseu marcat repede de englezi care in minutul trei au reusit prin Kibridge sa culce pentru prima data balonul in terenul de tinta advers, o reusita transformata de Godman.

Doua minute mai tarziu Haimona a redus din diferenta pentru ca apoi Godman sa marcheze alte trei puncte in contul lui Newcastle din lovitura de pedeapsa.

Pana la pauza cei care au marcat au fost tot oaspetii, Clegg inlocuitorul lui Godman reusind zece puncte dintr-un eseu, o transformare si o penalitate, dupa 40 de minute tabele indicand rezultatul Calvisano-Newcastle 3-20.

Partea secunda a adus un nou eseu in contul englezilor, marcator fiind Kibridge care a reusit dubla personala, pentru ca in minutul 58 Hehea sa inscrie singura incercare a gazdelor transformata de Haimona.

Newcastle s-a impus cu rezultatul de 25-10 fara a reusi sa obtina si bonusul ofensiv, de-a lungul partidei ambele echipe fiind sanctionate cu eliminari temporare a cate zece minute, Romano de la gazde respectiv Lawson si McKenzie de la oaspeti primind cartonase galbene.

Partida a fost arbitrata de o brigade din Romania avandu-l la centru pe Vlad Iordachescu ajutat de asistentii Cristian Raduta si Robert Diaconescu.

Calvisano-Newcastle Falcons 10-25 (3-20)
Au marcat: Hehea(e), Haimona(tr,lp) respectiv Kibridge(2e), Clegg(e,tr,lp), Godman(tr,lp)

Calvisano: 15.Benjamin de Jager, 14.Pablo Canavosio, 13.Andy Vilk, 12.Tommaso Castello, 11.Michele Visentin, 10.Kelly Haimona. 9.Marcello Violi, 1.Andrea Lovotti, 2.Luigi Ferraro, 3.Salvatore Costanzo, 4.Agustin Cavalieri, 5.Luca Beccaris, 6.Nicola Belardo, 7.Stefano Scanferla, 8.Braam Steyn
Rezerve: 16.Elia Violi, 17.Andrea Gavazzi, 18.Lorenzo Romano, 19.Kele Hehea, 20.Alessio Zdrilich, 21.Paul Griffen, 22.Alberto Chiesa, 23.Alberto Bergamo

Newcastle Falcons: 15.Noah Cato, 14.Zach Kibirige, 13.Alex Crockett, 12.Adam Powell, 11.Alex Tait, 10.Phil Godman, 9.Warren Fury, 1.Rob Vickers, 2.Scott Lawson, 3.Scott Wilson, 4.Sean Tomes, 5.Fraser McKenzie, 6.Will Welch, 7.Andy Saull, 8.Richard Mayhew
Rezerve: 16.George McGuigan, 17.Grant Shiells, 18.Kieran Brookes, 19.Carlo Antonio del Fava, 20.James Fitzpatrick, 21.Chris Pilgrim, 22.Rory Clegg, 23.Ryan Shortland

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile