Noua cursuri de prim-ajutor Level 1 World Rugby organizate de Federatia Romana de Rugby

Departamentul medical al Federatiei Romane de Rugby isi propune o noua serie de cursuri de prim-ajutor, destinate tuturor celor care au fost implicati in fenomenul oval si care isi doresc sa poata interveni in mod responsabil atunci cand circumstantele o cer.

„Avand in vedere experienta pozitiva a ultimilor ani, am decis ca in 2020 sa oferim nu mai putin de 9 ocazii tuturor celor care isi doresc sa dobandeasca cunostinte specifice de prim ajutor. Planul este, fara indoiala, unul ambitios, dar avem incredere ca eforturile noastre vor fi rasplatite de bucuria si recunostinta participantilor si mai ales a celor care vor beneficia de informatiile pe care ei le dobandesc, informatii care pot face la un moment o diferenta majora in viata unei alte persoane.” a declarat dr. Alin Popescu, managerul medical al FRR.

Programul acestui an include:

– duminica, 22 martie –  Bucuresti;
– joi, 27 aprilie – Iasi;
– miercuri, 13 mai – Bucuresti (pre-deschiderea conferinței nationale de medicina sportiva)
– sambata, 13 iunie – Timisoara;
– miercuri, 1 iulie – Bucuresti;
– luni, 31 august – Suceava;
– sambata, 12 septembrie – Baia-Mare;
– duminica, 4 octombrie – Bucuresti;
– duminica, 1 noiembrie – Cluj;

Cursurile sunt atestate World Rugby Level 1, procedura de inscriere fiind legata direct de forul mondial, pe platforma caruia cei care doresc sa participe trebuie sa urmeze si sa finalizeze modulul de prim ajutor disponibil la linkul https://playerwelfare.worldrugby.org/?documentid=module&module=9&language=en (in limba engleza) sau http://playerwelfare.worldrugby.org/?documentid=module&module=9&language=ro (in limba romana) si pe cel potrivit propriului istoric: https://playerwelfare.worldrugby.org/?documentid=module&module=21&language=ro (pentru cei fara pregatire medicala) si https://playerwelfare.worldrugby.org/?documentid=module&module=22 (pentru cei cu pregatire medicala).

Doritorii trebuie sa aiba peste 16 ani si sa trimita un e-mail pe adresa alin.popescu@frr.ro in care sa isi exprime intentia de a participa la curs, precizandu-si datele de identitate si atasand si un printscreen cu rezultatul absolvirii celor 2 module dintre cele de mai sus, pana cel tarziu cu 3 zile inaintea datei cursului ales. Numarul maxim de participanti la curs este de 18, acestia fiind inclusi pe lista in ordinea inscrierii, educatorii lor fiind dr. Vlad Ilie, dr. Dan Wanya si dr. Alin Popescu, asistati de medic rezident Ana Visinescu. 

Fiecare curs are durata de 8ore, cu o pauza de masa, oferita de organizatori si in legatura cu care va rugam sa transmiteti in avans si eventualele restrictii alimentare. Prezenta la curs este obligatorie pe tot parcursul desfasurarii sale, dupa finalizarea sa absolventii urmand sa primeasca la adresa de e-mail folosita pentru certificarile online si precizata in datele de inscriere, certificatul de absolvire oferit de World Rugby.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile