O noua generatie trece pragul Academiei de Rugby

Unul din proiectele Federatiei Romane de Rugby pentru dezvoltarea inaltei performante intr-o elita selecta cu un potential sporit, Academia de Rugby, isi intampina luni, 22 septembrie, cea de a unsprezecea generatie de cursanti.

Cei 18 admisi se vor intalni incepand cu ora 10:00 in sala de conferinte a federatiei, generatia „Ion Viorel” urmand sa participe la o serie de module de lucru dedicate, desfasurate lunar, avand tematica specifica si o durata de cinci zile.

Cursantii vor fi implicati atat in sesiuni de predare teoretica, dar si in diverse exercitii practice, acestea din urma implicandu-i activ pe sportivii selectionatei U17 Muntenia.

Primul modul, programat sa aiba loc in perioada 22-26 septembrie in capitala, se va referi la notiunile de miscare generala, abordand insa si profilul psiho-somatic al antrenorului de rugby, cu accent pe latura pedagogica a acestuia.

Cei 18 admisi sa urmeze cursurile Academiei de Rugby sunt: Gabriela Surmei Balan, Gabriel Dumitru Popa, Adrian Tudor, Ioan Liviu Constantin, Ion Preda, George Georgescu, Silvian Ionita, Cristian Marius Ciocarlan, Van Vyk McGrath, Valentin Rosu, Bogdan Bradu, Raul Zaiba, Claudiu Florin Ionita, Tiberiu Stancu, Cristian Savulescu, Stelian Burcea, Valentin Calafeteanu si Razvan Bors.


		

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile