Partizan Belgrad a castigat turneul regional U16

Din acest sezon competitional, echipa sarba de rugby Partizan Belgrad a solicitat sa participe in campionatul romanesc rezervat juniorilor sub 16 ani. Debutul formatiei din tara vecina a fost incununat cu succes.

Sambata, 17 mai, s-a desfasurat la Campia Turzii ultimul turneu rezervat campionatului regional U16 Transilvania. Clasamentul final a gasit trei echipe la egalitate de puncte: Partizan Belgrad, CSM Stiinta Baia Mare si Viitorul Cluj. Pentru departajare s-a recurs la urmatorul criteriu, meciurile directe.

Partizan a avut astfel o linie de clasament superioara celorlalte doua partenere de intrecere. Cum insa Partizan nu a avut drept de calificare pentru turneul final, Transilvania va fi reprezentata in lupta pentru titlu, programata la Constanta intre 2 si 8 iunie, de catre a doua clasata, CSM Stiinta Baia Mare.

Referitor la aceasta performanta, Nemanja Babic, conducatorul gruparii sarbesti, a declarat: „Sunt foarte multumit de nivelul de joc din Romania si cred ca participarea noastra reprezinta o posibilitate reala de progres pentru noi. Suntem constienti de oportunitatea de a avea in vecinatate o forta europeana a rugbyului cum este Romania. Din acest motiv am cautat ca mereu cand am facut deplasari cu copiii, sa ramanem sa urmarim partide de seniori, din Superliga sau DNS, pentru ca avem foarte multe de invatat.”

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile