Patru noi jucatori la CSM Bucuresti

CSM Bucuresti l-a transferat pe Nicolae „Nino” Barbu, de la Universitatea Cluj, component al echipei nationale de rugby in 7 si capitan al acesteia, dar si trei jucatori din Australia.

Barbu a inceput rugbyul la Steaua, iar apoi a plecat la Dinamo, unde a continuat pana la varsta de 18 ani. A jucat apoi 2 ani in Spania la Rugby Club Hospitalet, un an in Franta, la Tarbes Pyrennees Rugby, revenind in Romania, pentru a evolua la U Cluj.

William Tooala (28 de ani), care evolueaza pe postul de flanker (inaltime 1,92 m si greutate de 118 kg), este un jucator de origine samoana, care a evoluat ultima oara la Penrith (NSW Shute Shield).

Nathan Paila (22 ani), care joaca tot ca flanker (1,87m, 108 kg) vine si el tot din Australia, de la Randwick Sydney (Shute Shield).

Sam Zlatevski (27 ani) poate evolua ca taloner, flanker sau centru (1,85 m, 104 kg), are dubla cetatenie, australiana si macedoneana, și a jucat la NSW Waratahs A si Southern Districts 1st grade (NSW Shute Shield).

Anterior, CSM i-a mai transferat pe englezul Jack Cobden, pe neozeelandezul Johnny Sola, pe ex-stelistul Catalin Beca si pe Victor Leon, component al nationalei Republicii Moldova.

Sursa: www.agerpres.ro

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile