Patru noi transferuri pentru Steaua Bucuresti

Gruparea din Ghencea a reusit in pauza competitionala sa transfere jucatori pe posturile considerate deficitare. Stelistii au inregimentat doi jucatori de linia I si doi pe linia de treisferturi.

Cei doi inaintasi evolueaza in linia I, provenind de la Dinamo. Costin Neacsu (27 ani) si Adrian Radu (22 ani) au semnat intelegeri contractuale pentru urmatoarele doua sezoane.

Ceilalti doi jucatori sunt familiarizati cu nivelul Superligii, acestia evoluand in trecut la grupari de top din rugby-ul romanesc.

Mijlocasul la gramada Grigoras Diaconescu revine in Ghencea dupa un sezon petrecut la echipa Saint Junien ce evolueaza in Federale 2. A fost component al lotulului Bucharest Wolves, avand zece prezente in AMLIN Challenge Cup si un eseu marcat in confruntarea cu Bath in 2013.

Ionut Niacsu este fost component al vicecampioanei Romaniei, CSM Stiinta Baia Mare, acesta venind la Steaua din postura de jucator liber de contract. Niacsu (23 ani) joaca pe treisferturi, preponderent pe postul de fundas, dar poate fi folosit si ca aripa sau uvertura.

In perioada urmatoare se spera transferarea a inca patru-cinci jucatori, patru de origine tongaleza si un international roman pentru intarirea lotului in vederea accederii in semifinale.

sursa: www.steauarugby.com

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile