Patru victorii ale vizitatorilor in AVIVA Premiership

Aviva Premiership.
Aviva Premiership.

Etapa a noua a campionatului englez de rugby a fost din nou una dominata de echipele vizitatoare, care au obtinut patru victorii din cele sase partide.

Campioana Leicester a deschis runda cu un succes la Gloucester, cu 22-17. Gazdele au avut 14-13 la pauza, dupa cele doua incercari aduse de Burns si May.

Tigrii au inscris si ei un eseu inainte de pauza, prin Bowden, dupa care, gratie loviturilor de pedeapsa ale lui Toby Flood, in ultimele 15 minute, au intors soarta meciului.

Northampton a plecat invingatoare de la Worcester, cu 33-10.

Warriors a condus la pauza cu 7-6, gratie incercarii lui Mieres, din penultimul minut al perioadei. Partea a doua a apartinut celor de la Saints, care au culcat de trei ori balonul in terenul de tinta, prin Manoa, Collins si Wood. Northampton nu a luat insa bonusul ofensiv, pe care poate l-ar fi meritat.

Saracens si-a fructificat avantajul terenului propriu, castigand cu 24-19 in fata celor de la Sale Sharks. Rechinii au marcat primul eseu al meciului, prin Cipriani, lucru care s-a dovedit suficient pentru bonusul defensiv. Wilson si Kruis au marcat incercari pentru Saracens, astfel echipa lor obtinand succesul. Pilierul moldovean Vadim Cobilas a fost titular la echipa oaspete.

Duelul Londrei a fost transat de Wasps pe terenul lui Irish, cu scorul de 19-12. Oaspetii au condus in prima parte cu 13-10, beneficiind si de un eseu de penalitate. Andy Goode a liminat orice dubiu cu privire la castigatoarea partidei, printr-un dropgol in ultimul minut.

Bath s-a impus in emciul cu Exeter, 21-16, desi nu a marcat nicio incercare. Welch si Mumm a inscris eseurile formatiei vizitatoare, care au conturat doar bonificatia defensiva.

Un alt meci in care oaspetii au triumfat a fost cel de la Newcastle, unde Harlequins a invins categoric cu 35-9. Williams, Care si Smith, de doua ori, au colaborat pentru bonus ofensiv.

Clasament:
1. Saracens 36
2 .Northampton 34
3. Bath Rugby 30
4. Harlequins 28
5. Leicester Tigers 26
6. Exeter Chiefs 23
7. London Wasps 22
8. Sale Sharks 20
9. Newcastle Falcons 13
10. Gloucester Rugby 13
11. London Irish 12
12. Worcester Warriors 2

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile