Paulica Ion a debutat pentru London Welsh

Thomas Waldrom a inscris doua eseuri pentru Leicester.

Internationalul roman Paulica Ion a debutat in Aviva Premiership, in meciul pe care noua sa echipa, London Welsh, l-a pierdut pe propriul teren in fata celor de la Leicester Tigers.

Inchizatorul oaspetilor, Waldroom, a marcat doua eseuri foarte importante, in minutele 14, respectiv 23. Pana la final, tigrii au reusit sa inscrie cinci incercari, suficient pentru punctul bonus ofensiv. Londonezii au marcat si ei doua eseuri, insa finalmente oaspetii au inchis tabela la 38-13. Paulica Ion a fost pe teren pana in minutul 75.

Saracens a facut instructie cu London Irish, echipa la care Paulica Ion a jucat sezonul trecut. La scorul final de 40-3 a contribuit din plin Ashton, cu doua eseuri. Gazdele s-au dezlantuit dupa pauza, la jumatatea meciului neexistand eseuri, iar scorul fiind de 12-3. Saracens a reusit si punct bonus ofensiv, dupa patru incercari.

Cam la fel au stat lucrurile si la Exeter – Sale, scor final 43-6. Oaspetii, cu pilierul moldovean Vadim Cobilas in teren, printre titulari, au pierdut fara drept de apel. Diferenta a fost atat de mare incat gazdele au marcat 6 eseuri, prin Mieres, Muldowney, Jess – doua, Budgen si Johnson.

Northampton a castigat pe terenul lui Gloucester cu scorul de 24-19. Oaspetii au marcat trei eseuri, samoanii Glen si Ken Pisi fiind pe lista autorilor. Un alt eseu i-a apartinut lui Dickson, iar Gloucester a avut un eseu de penalitate, plus patru lovituri de pedeapsa ale lui Burns.

Worcester Warriors a pierdut dramatic cu scorul de 24-23, in fata propriilor suporteri, meciul cu Bath. Practic, disputa dintre fosta si viitoarea adversara a Lupilor a insemnat un meci foarte echilibrat, in care singurul eseu a apartinut lui Percival, pentru razboinici, cu 10 minute inainte de final. Goode a completat tabela cu sase penalitati, in timp ce de partea cealalta, Barkley a avut 8 lovituri de pedeapsa. La pauza, gazdele au condus cu 15-6.

Meci-spectacol, cu record de puncte in capitala britanica. London Wasps – Harlequins 40-42, dar 5-5 raportul eseurilor inscrise de cele doua formatii. Wamdell, de doua ori, Wade, Wentzell si Payne au culcat balonul in terenulş advers de tinta pentru londonezi, iar oaspetii au replicat prin Williams, Guest, Brown, de doua ori si Evans. Duelul s-a transat in cele din urma la nivelul celor doi transformeri, care au adus de altfel si punctele. robonson a punctat pentru gazde din 3 transformari si 3 lovituri de pedeapsa, in timp ce Evans, pe langa eseu, a mai punctat din 4 transformari si trei lovituri de pedeapsa. In minutul 78, London Wasps avea 40-39, insa Evans a marcat din lovitura de pedeapsa, aducand echipei sale victoria. La pauza, London Wasps a condus cu 28-13.

Foto: www.planetrugby.com

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile