Pedeapsa lui Dupuy a fost redusa cu o saptamana

dupuy-attoubComisia care a analizat apelul jucatorului francez a hotarat sa reduca pedeapsa initiala cu o saptamana, de la 24 la 23 de saptamani. Mijlocasul la gramada al cocosilor (foto stanga) va rata Turneul celor 6 Natiuni de anul acesta. Dupuy va reveni pe teren pe 27 mai 2010.

Colegul lui Dupuy, David Attoub, acuzat si el de aceeasi infractiune (brutalitate la nivelul ochilor) a fost gasit vinovat si urmeaza sa-si primeasca pedeapsa. Desi a contestat fotografia folosita ca proba, expertizele facute la Manchester si Paris au demonstrat ca aceasta este autentica. Datorita faptului ca nu si-a recunoscut fapta si pentru ca este recidivist Attoub risca un an de suspendare. In 2004, dupa un meci al echipei sale, Clermont, in European Challenge Cup, el a fost suspendat sase saptamani pentru acelasi tip de infractiune.

Mijlocasul la gramada al lui Stade Francais, Julien Dupuy a primit initial o suspendare de sase luni (24 de saptamani) pentru o brutalitate comisa la nivelul ochilor flankerului Stephen Ferris, intr-un meci din Heineken Cup.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile