Poli Agro Iasi si-a continuat seria victoriilor

In cadrul etapei a V-a din esalonul secund, Divizia Nationala Seniori, Poli Agro Iasi s-a impus pe terenul celor de la CSUAV Arad, studentii din Copou fiind in continuare liderii clasamentului, cu patru victorii din tot atatea partide disputate.

Echilibrul pe tabela de marcaj s-a mentinut pana in minutul 18, atunci cand elevii lui Ioan Iftode au reusit sa inscrie primul eseu al partidei, prin inchizatorul gramezii Giusca, reusita acestuia fiind transformata de uvertura Pahonea.

In minutul 21 gazdele au ramas in 14 jucatori, Danila fiind trimis pe banca pedepselor pentru zece minute in urma unui cartonas galben, iesenii au exploatat imediat situatia pentru cel de-al doilea eseu, reusita fiind semnata de Fanariu.

Rezultatul pauzei l-a stabilit Pahonea, uvertura lui Poli Agro Iasi demonstrandu-si eficienta si la reusitele in terenul de tinta advers nu numai in privinta tentativelor de tinta, astfel eseul acestuia ducand scorul la 17-0 in favoarea vizitatorilor.

Dupa numai sapte minute disputate din repriza secunda, studentii moldoveni si-au asigurat si punctul bonus ofensiv, reusita venind gratie aportului liniei de treisferturi, autor fiind Vacaru, reusita acestuia fiind transformata de Pahonea pentru 24-0.

In minutul 59 a venit randul celor de la Poli Agro Iasi sa ramana in inferioritatea numerica, Cremenitchi fiind cel sanctionat cu un cartonas galben, in ciuda acestei stari de fapt vizitatorii marcand un nou eseu prin Dimofte, transformat de Pahonea.

Spiritele s-au incins si, sase minute mai tarziu, ambele echipe s-au vazut in ipostaza de a evolua cu un jucator mai putin, Struna de la gazde si Pahonea de la oaspeti fiind trimisi pe banca pedepselor, ambii vazand cartonasul galben.

Spre finalul jocului Poli Agro Iasi a mai inscris doua incercari prin acelasi jucator, flankerul Butnariu, ambele reusite ale acestuia fiind transformate de Pahonea, respectiv Mihaila, pentru ca dupa 80 de minute tabela de marcaj sa indice rezultatul: CSUAV Arad-Poli Agro Iasi 0-45.

In urmatoarea etapa Poli Agro Iasi va primi vizita celor de la RCM Galati, pentru ca CSUAV Arad sa faca o deplasare in Valea Jiului pentru partida cu Stiinta Petrosani

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile