Portugalia se pregateste pentru intalnirea cu Romania

Sambata, 4 februarie, pe Estadio de Honra din Lisabona, Romania va intalni Portugalia intr-o partida de verificare, una in care ambele echipe pregatesc debutul din acest an in Rugby Europe Championship, Stejarii, respectiv Rugby Europe Trophy in ceea ce-i priveste pe Os Lobos.

Dupa ce la inceputul anului trecut Portugalia a pierdut toate cele cinci partide din fosta Cupa Europeana a Natiunilor si a retrogradat in esalonul secund, la carma lupilor lusitani a trecut Martim Aguiar, sub comanda caruia au venit trei victorii, dintre care doua in partide test si una in Rugby Europe Trophy.

Astfel Portugalia a invins in deplasare pe Elvetia, pentru ca in partidele test ale toamnei sa treaca de Belgia, oarecum surpinzator avand in vedere ca Diables Noir sunt nou-promovati in elita Rugby Europe Championship, respectiv de Brazilia, bilantul lui Martim Aguiar ca antrenor al lusitanilor fiind de 100% in privinta procentajului victoriilor obtinute.

Lupta pentru revenirea in elita Rugby Europe Championship nu va fi insa usoara, Portugalia primind vizita Poloniei ,pentru ca apoi sa se deplaseze pe terenul liderului actual din Rugby Europe Trophy, Olanda, competitie din care face parte si Moldova, una dintre natiunile care in ultimii ani a ratat mereu promovarea.

Pentru confruntarea cu Romania, Martim Aguiar a alcatuit un lot format din 25 de jucatori cu urmatoarea componenta:
Pilieri: Bruno Medeiros( CDUL), Francisco Bruno (GD Direito), Jose Conde (GDS Cascais), Francisco Fernandes (AS Beziers Hérault)
Taloneri: Duarte Diniz (GD Direito), Joao Moreira (AEIS Agronomia)
Linia a doua: Jose Fino (CF Belenenses), Geordie McSullea (CDUL), Manuel Eusebio (AA Coimbra)
Linia a treia: Joao Lino (CDUL), Sebastiao Villax (CDUL), Miguel Macedo (CDUP), Fabio Conceicao (CDUL), Jose Sousa de Alte (AEIS Agronomia), Vasco Fragoso Mendes (GD Direito)
Mijlocasi la gramada: Francisco Pinto Magalhaes (CDUL), Pedro Leal (GD Direito)
Mijlocasi la deschidere: Joao Freudenthal (CF Belenenses)
Centri: Tomas Appleton (CDUL), Jose Vareta (GD Direito), Antonio Vidinha (GDS Cascais)
Aripi: Pedro Silverio (GD Direito), Cyrille Andreu (RC Aubenas Vals)
Fundasi: Nuno Sousa Guedes (GD Direito), Duarte Marques (AEIS Técnico)

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile