Precizari privind echipamentul de joc al nationalei de rugby a Romaniei sezonul 2020

Designul echipamentului nationalei de rugby este mai mult decat un simplu desen, schimbat an de an. Este o poveste pe care balonul oval o spune tuturor iubitorilor de rugby, este ocazia de a transmite un mesaj legat de trecutul si viitorul acestui sport, de ceea ce inseamna el si, mai ales, un mesaj despre valorile care il fac deosebit. Federatia Romana de Rugby a cautat mereu sa isi alature oameni creativi, care sa inteleaga specificul rugbyului si apoi, cu acesta in gand, sa exprime conceptual ceea ce jucatorii transmit in teren.

Suntem recunoscatori agentiei de publicitate care, pro bono, a gandit pentru Stejari variante de echipament indragite pana acum de sportivi si suporteri deopotriva.

Noul design al echipamentului pentru meciurile internationale, conceput de partenerii nostri si agreat de noi, respecta dispunerea culorilor pentru tricolorul Romaniei, regasit pe acesta in doua pozitii: vertical, in dreptul gulerului si orizontal, pe maneca dreapta.  

Cel de-al treilea element, oblic, reprezinta o metafora pentru valorile acestui sport, si nu o reinterpretare a drapelului. Conform partenerilor nostri, ”este vorba despre un covor de frunze in forma unei linii curbe ascendente, care se continua de pe fata tricoului pana pe spatele acestuia, simbolizand dinamismul acestui sport, dar si notiuni precum cea de colectivitate-echipa si continuitate.”

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile