Prima intalnire a capitanilor din IRB Nations Cup

Capitanii IRB Nations Cup.

A mai ramas o singura zi pana va incepe cel mai asteptat turneu de rugby ce are loc la Bucuresti, iar cei sase capitani ai echipelor participante s-au intalnit pentru prima oara si au stat de vorba cu jurnalistii.

Fiecare capitan a spus obiectivul echipei pentru acest turneu, iar la final au facut poze cu mult ravnitul trofeu.

Mihai Macovei – Romania: “Suntem bucurosi ca se organizeaza un astfel de turneu in Romania, cu asemenea echipe puternice. Speram si credem ca anul acesta trofeul va ramane in tara. Nu pot decat sa le urez bafta celor cinci capitani si fie ca cine practica un rugby mai bun sa castige acest turneu. Multumesc!”

Santiago Gonzales Iglesias – Argentina Jaguars: “Suntem mandri ca facem parte din acest turneu si ne dorim sa avem rezultate bune, ne asteapta meciuri grele. Ne-am prezentat cu o echipa tanara si speram sa reusim sa crestem nivelul echipei, sa fim printre primii. Suntem bucurosi sa fim aici.”

Nicolas Klappenbach – Uruguay: “Am venit aici sa dam tot ce avem noi mai bun, sa facem parte din turneu sis a il castigam. Dorim sa crestem nivelul echipei, sa ajungem la nivelul celorlalti participanti, sunt echipe mari si aceasta experienta ne va pregati pentru urmatorul Campionat Mondial.”

Nunes Barata de Sousa Uva Vasco – Portugalia: “Suntem bucurosi sa fim aici, am facut parte si din primul turneu care a avut loc in Portugalia acum sapte ani, am fost invitati si anul trecut cand am castigat un singur meci impotriva Jaguars, iar anul acesta ne dorim un pic mai mult, poate sa castigam primele doua meciuri si apoi vom vedea ce se va intampla la partida cu Uruguay. Avem o echipa tanara, jucatori noi in lot, dar scopul nostru este sa ne imbunatatim jocul si sa fim parte a urmatoarei Cupe Mondiale.” Asadar, incercam sa dam ce avem mai bun sis a facem o surpriza placuta cu echipa noastra tanara.”

Alexander Voytov – Rusia: “Pentru Rusia este o mare oportunitate sa joace impotriva unor echipe internationale. Rugbyul a inceput sa se dezvolte in Rusia dupa Cupa Mondiala, am adus multi oameni cu noi si dorim sa jucam cat de bine stim.”

Cristiano Filippo – Emerging Italy: “Suntem o echipa in curs de dezvoltare si asta este o ocazie importanta pentru noi. Obiectivul nostru este sa traim prezentul, sa construim fiecare meci in parte, pas cu pas si vom vedea pe parcurs ce se intampla. Multumim!”

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile